UA to Canada CUAET
-
Да, именно. По примеру людей, которые делали точно так же.
-
Або наклеїти на лоба)))
-
Так, хто їздив на вклейку візи замість батьків, чи можу я подати їх паспорт без них, як син??? Хто що знає? Дякую!
-
Ориентируйтесь на наличие уже обжившихся знакомых, которые могут помочь в первую очередь личным опытом/трудоустройством/знакомствами. Если таковых нет, отталкивайтесь от своей профессии. Айти, например, хорошо зайдёт в Британской Колумбии и Онтарио, но там и цены на жизнь самые высокие. Если запасов денежных немного, можно присмотреться к центральным провинциям, типа Альберты, Манитобы или Саскачевана. Или можно зайти на миграционный портал Канады и почитать про программы получения PR, во многих провинциях есть программы, которые ориентируются на конкретные специальности, посмотрите, что Вам больше подходит.
-
Бачив, як з довiреннiстю подавали/отримували, але я б спробував дiзнатись саме в мiсцi, де плануєте подавати. Можливо є контактний номер, за яким можуть надати консультацiю
-
Да, я так і думав зробити в понеділок зателефоную. Але, дякую за відповідь)
-
Доброго дня, в мене зайняло приблизно місяць від відправки до отримання. Може бути і довше, від візового залежить
-
Доброго дня. Хто знає чи можна з 5.09.22 відправляти паспорт на вклейку до Кракова, чи там тільки біометрію здають???
-
Гагагаг . Бесплатная виза , но где если не в Украине из бесплатного сделают бизнес
-
Знайдіть хто вам відвезе паспорт на вклейку безкоштовно )
-
А вы как хотели? За бесплатно никто ничего не будет делать. Это особо актуально для мужчин, которые не могут выехать за границу.
-
Я все сделал сам ! За бесплатно
-
3 роки
-
Дякую
-
Скажіть, будь ласка, якщо не втигаєш здати паспорт на вклейку, що потрібно робити?
-
Доброго дня. Підкажіть на протязі якого часу після схвалення заявки(чи може після подачі заявки) требе в'їхати до Канади?
-
Якщо електронна віза, то протягом 6ти місяців, але одноразово. Якщо вклеїна то 3 роки, всеодно коли (судячи з того що на сайті пише)
-
Підкажіть чи в Кракові можна віддати на вклейку візи чи тільки біометрію там здають.
-
Там тільки біометрія
-
чи можна ссилку на сйт де про це йде мова? Бо я подивилась відео з іміграційним консультантон і він сказав що напротязі 6 місяців потрібно заїхати до Канади по візі CUAET що вклеєна у паспорт. Сиджу і нервую(((
108867/287096