UA to Canada CUAET
-
Привіт . Отримав такого листа. Підкажіть будь ласка чи це є "запрошення" на вклеювання візи у паспорт? Буду вдячний всім за допомогу.
-
Подскажите, пожалуйста, собираюсь на Кишинев, на биометрию, а паспорт сына хочу отдать на вклейку, на биометрию записалась, а на вклейку надо? Или в порядке живой очереди?
-
Подивіться у них на сайті, у Варшаві я записувалася,це якщо особисто, за Кишинів не знаю(
-
Дякую за відповідь 🙂
-
А не подскажите, куда смотреть🙊
-
Доброго дня. Пiдкажiть, будь ласка, може хто стикався з тапим. Хочемо вiдвезти паспорт на вклейку до Вiдня з Варшави, бо тут велика черга. Але почекати вiзу у Польшi. Машини нема, як повернутися з Австрii до Польшi без закорд паспорта, бо вiн один? Потягом? там не перевiряють документи? Чи можно показувати украiнський?
-
Доброго дня. Чи може дитина 17 років самостійно забрати паспорт самостійно з візового центру? Або тільки з мамою?
-
Можете відправити курʼєрською поштою, тільки як ви забирете?
-
Вітаю, є теке питання, чи обмінював хтось Українські права в Манітобі з нещодавно відкритою категорією, і відповідно з нещодавною датою видачі, чи були у вас з цим проблеми, чи отримали 5f
-
так, про це думали. I оскiльки назад поштою отримати не можна, то варiант такий вiдпав...
-
Підкажіть будь ласка. Чи потрібен оригінал документу ПЦР тесту чи достатньо отримати результати на пошту ?
-
Доброе утро Кто-нибудь летал в Канаду по программе CUAET с домашними животными? какой-либо документ требуется?
-
Хто відправляв паспорт на вклейку у СТОКГОЛЬМІ ? Якою краще поштою?
-
t.me/UAtoCanada/129484
-
Добрый день . Подскажите , В Риме вклеивают визу ?
-
Добрый день. Да
-
Спасибо
-
Спасибо ☺️
-
Всем добрейшее утречко.
Подскажите, если лететь через Лондон или Париж в Канаду, нужна транзитная виза? Если знаете информацию лично, напишите пожалуйста в личку, буду очень благодарна🙏🙏🙏
-
вчера этот вопрос детально разобрали в чате по поводу лондона
t.me/UAtoCanada/134314
109089/286646