UA to Canada CUAET
-
Скажіть, а можна створити 2 кабінети vfs з одним номером ircc?
-
Друзі привіт, питання стосовно work permit.
Хто вже прилетів в Канаду, вам приходив попередній дозвіл на роботу в особистий кабінет IRCC?
А то я стикнулась з тим, що мені такий не прийшов, хоча у аплікації відмітка стоїть.
От і думаю тепер, яким чином по приїзді отримати work permit в аеропорту
-
доброе утро Правда ли, что в аэропорту Торонто мы можем получить помощь от Красного Креста, чтобы оказать частичную помощь в карантине отеля?
-
Всем доброго дня! Вопрос к тем, кто уже прилетел в Канаду и получал wp у офицера - какие вопросы задают? К чему готовиться?? Лететь будем в Калгари, если эта информация существенна.
-
В Торонто взагалі офіцер нічого не питає ) Забирають паспорти, видають WP і нагадують про медичну коміссію
-
о, ух ты) спасибо)
-
Якщо ви подавались міжнародною доставкою то модна змінити адресу доставки в кабінеті саме тої фірми якою відправляли , у мене DHL і я змінила адресу через їх сайт
-
Варшава! Как долго вклеивают визы? последнее время интересует.
-
Подскажите,у кого дети вписаны в загран,запрос на паспорт приходил вместе с мамой одновременно?? Интересно послушать тех кто в июле-августе подавался🙏
-
Добрий день) Можливо хтось їде до Відня 11.09? Проїздом через Львів? Або буде здавати біометричні дані у Відні? Буду вдячна за будь який відгук.
-
пожалуйста, кто может подсказать по групповой записи ? выбрала для 3х человек заполнила для первого , потом заполняю для второго и пишет You have exceeded the maximum no. of allowed appointments
-
✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️ Ребята кто заказывал билеты с пересадками через тикетс.юа Пришел зарегистрированный билет но только в первую точку, остальных нет, кто подскажет чего ожидать дальше ?
И ещё один вопрос Вакцины нет, тест тоже не делал, кто так летел подскажите
-
Доброго дня, питання по білету. Купили білет онлайн, прийшло конфірматіон, а самий білет коли має прийти? Брали в Кондор. Дякую.
-
то вже питайте у них, які вони послуги надають, бо мужуть тільки соціальні,. а небанківські
-
VFS працює тільки через квитанцію на їх рахунок - а там якою поштою вони будуть відправляти назад я не знаю - це вони вирішують
-
Отримаєте без проблем в першому аеропорту Тут в чаті про це купа інфо
-
По скан копії мене пропустили без проблем Тому якщо хтось забув паспорт То можете принести роздруковану скан копію і все получиться
-
Дякую 🙏
-
Всім привіт Хто знає, якщо летіти з пересадкою через Лондон потрібно мати британську візу ? Дякую
-
Почему?Там вроде меньше людей подаёт чем в Европе
109667/286409