UA to Canada CUAET
-
А антиген считается именно при посадке на самолет или когда прилетаешь в Канаду? Если когда прилетишь то уже пройдет 24 часа, но когда садился то еще не было 24 то всё нормально?
-
Підкажіть будь ласка, до анкети завантажували додаткові документи: свідоцтво про народження, шлюб?
-
Доброго дня, може у когось виникала така ситуація, може моя мама замість мене забрати паспорт з візою? Якщо так то які документи для цього потрібні, якщо потрібне доручення то може в когось є зразок як його написати. Дякую
-
Нет. Запись проо вакцинации может понадобиться
-
Здравствуйте! Если ли здесь девушки, которые заполняли заявку с девичьей фамилией, а потом вышли замуж и поменяли фамилию? Как вы решали вопрос с визой ? Спасибо!
-
Чи визнається український шкільний атестат 11 класів за High School diploma в Канаді? Чи ще потрібно довчитися 12 клас?
-
Я имею в виду для получения PR
-
Доброго дня, хтось подавався на біометрію в Кишиневі без запису онлайн, без черги? Була записана на 05.09, не змогла приїхати. Вчора і сьогодні намагаюсь змінити дату чи відмінити - не пропускає система. Думала їхати без попереднього запису.
-
Это не имеет значения. Я спрашиваю релевантен ли украинский атестат 11 классов к high school diploma и подойдет ли на PR