UA to Canada CUAET
-
Просто удалите. Это анкета, которую вы не отправили
-
Не удается войти в кабинет это проблема сайта или моей учетки?
-
Вітаю. підкажіть, будь ласка, де відстежувати рух паспорта після його передачі на вклейку маючи трекінг?
-
Кто-то знает, если подавала на визу детям, на свой паспорт, а сейчас у них есть уже свои загран, то можно им вклеить визу? Или надо по новой подавать заявку под новыми документами?
-
Написать в кризис форму и прикрепить скан нового заграна Также когда будете отправлять паспорт на вклейку напишите объяснительное письмо с просьбой вклеить визу в новый паспорт и вложите в конверт
-
В Польше надо запись для вклейки визы? Ну чтобы дать им паспорт? Потому что там мест свободных нет. Как там это у них работает? Подскажите пожалуйста 🙏
-
да, строго по записи
-
А в Дюссельдорфе? Слышала там по почте только им отправлять
-
Добрий день, знаю такі питання вже були, але важко знайти відповідь серед тисячі повідомлень Питання полягає в тому якщо я особисто віддаю паспорт на вклейку, свій та подруги Мені потрібно тільки її довіреність чи подрузі також треба написати consent form? Також, якщо забирати її паспорт потім мені потрібно додаткові якісь документи/ підписи від неї?
-
Подскажите пришло вот такое сообщение в кабинет , о том что заявление одобрено , кто то знает что это значит ?
-
Виза вклеена в паспорт.
-
это значит заявление одобрено
-
www.immigration.ca/canada-waives-need-for-medical-exams-for-180000-immigration-applicants/
-
Теперь ждать пока они мне паспорт обратно отправят ?
-
Всім привіт, чи є тут такі хто нещодавно прилетів в Канаду і є не вакцинованим? Цікавить інформація чи надається безкоштовне житло на період карантину, 2 тижні?
-
а коли ви паспрот відправляли туда?
-
Прилитіли 12,08,2022 Червоний Хрест в еропорту Тронто надав готель на 14 днів в Етобіко Безкоштовно В готелі були безкоштовні сніданки Та багатого Українців
А ще видали картку на якій було 400 доларів які можна тратити на харчування
-
7 дней назад в Анкару
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка які потрібно взяти з собою документи, якщо сам забираєш паспорт після вклейки візи, та як правильно це робити, чи потрібен термін, можливо потрібно подавати запит?
-
Просто їдеш і забираєш Потрібен документ, що підтверджує особистість і все
110842/286354