UA to Canada CUAET
-
Спасибо большое! ❤️
-
Здав місяць назад біометрію на провірку, як думаєте, скільки прийдеться чекати на запрошення для вклейки?)
-
Прямо на мій день народження подали. А взагалі це погано. Я зараз на дуже важкій роботі в Словатчині по 12 годин вкалую, день за місяць йде. А тут ще кажуть що візи почали дуже довго видавати...
-
Что если просрочить 30 дней на отправку паспорта на вклейку?
-
Всім привіт! Цікавить чи комусь телефонували для уточнення якоїсь інформації під час розгляду заявки?
Так як сьогодні телефонував мені якийся чоловік із Британії щось почав розповідати мені про мій профіль в linkedIn а в мене історія працевлаштувань в профілі і в заявкі на візу різняться, зв‘язок був поганий так як я був у дорозі, та щей важкий для розуміння британський акцент. Я просто сказав щоб направив всі запитання на имеіл мені - на що отримав відповідь « ок без проблем»
Але нічого не приходило.
Я спочатку подумав що це очередний рекрутер дзвонить із пропозицією… а тепер думаю може це був візовий офіцер а я його бортанув на імеіл😅
Тому може хто бачив коментарі що комусь дзвонили, дайте знати. Так як більшості знаю що відразу на почту приходять заявки на додаткові документи та пояснення.
-
Ви часом не в IT? I звiдки працiвник вiзового центру знае про ваш LinkedIn?
-
Так в ІТ, десь бачив що вони перевіряють соц мережі також 🤷🏻♂️
-
Я жодну зi своïx соцмереж в заявцi не вказував. Який профiль?Чи були вже спiвбесiди з канадськими компанiями?