UA to Canada CUAET
-
Foil less тоже cuaet😁 Просто можно лететь либо по вклеенной визе в паспорт, либо по одноразовой Foil less, по Foil less есть перечень стран, от куда можно по ней вылетать
-
Ага)) поняла)) мы вклеяли) Спасибо большое 🤗
-
Доброго дня! Я і моя Дочка з квітня 2022 року знаходимося в Канаді по CUAET. Недавно отримали в Українському консульстві новий Закордонний паспорт для Доньки (їй зараз 10 років), оскільки старий паспорт незабаром закінчується, і відповідно, дитині потрібна нова Віза. Подали заявку на нову Visitor Visa і через 10 днів отримали рішення: Final decision: Your application was approved Document: Visitor Record (ще на три роки).
Але Visitor Record це не Віза в паспорт, і виїжджати з поверненням до Канади не можна. Підкажіть будь ласка, Як тепер отримати та вклеїти Візу у новий паспорт?
-
Всім добрий вечір! Може хтось знає про старших людей , яким вже за 61 рік . Як отримати візу і як оформлятися в Канаді? Чи буде можливість залишитись і отримати PR , а потім і громадянство?
І ще хочу спитати за мого знайомого, він наразі в Україні, і питається як ліпше відправити свій паспорт на вклейку і можливо це взагалі чи ні?
-
- визу оформить, как и всем по cuaet
- на pr теоретически можно податься через программу спонсорства родителей или гуманитарную программы. это очень не простая задача
- отправить паспорт на вклейку или через знакомого, который его отвезет или через компании посредников. читайте чат, это часто обсуждается
-
Добрый день! Пришло письмо о подтверждении прохождения биометрии, и про foiless визу. Вопрос если я хочу вклеить визу, мне нужно распечатать письма и подать на вклейку в Украине я так понимаю пока что только Львов? Нужно ли записывать на вклейку? И какие ещё нужны документы? Спасибо