Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Куда отправили? На всф глобал трекать надо, все там делается
Добрий день! Порадьте, будь ласка, якою поштою в Парижі краще відправляти паспорт на вклейку: звичайною чи можливо є якась кур'єрська доставка
То ще в серпні було. 2-3 дні
Доброго дня На здачу біометричних даних у Львові Письмова згода заповнюється якою мовою?
А можно тогда контакт плз? Спасибо.
українською, той листок, де найбільше тексту. можна заповнити прямо там
Дякую
Можна. +38 063 317 9100 Якщо адміни не видалять🤷🏻♀️
Доброго дня. Отримала запрошення на вклейку візи. Підкажіть будь ласка, що необхідно мати з собою і де можна це зробити у Варшаві? Дякую за допомогу 🤗
Когда сдавали биометрию? Подскажите пожалуйста
Краще вже у Відень
Біометрію здавала півтора місяці тому. Теж у Варшаві.
Можно записаться как я знаю на сайте где на биометрию записывались, можно курьером отправить. Можно в почтовый ящик как курьер вникуть, но никто еще не написал где именно этот ящик в варшаве)))
Скажіть будь ласка, який є період часу для того щоб забрати паспорти після вклейки?
В межах тижня, особисто я їжжу кожен тиждень-два з Ужгороду. вожу і забираю паспорти
Що це коштує?
2000грн обидві сторони
Многие сейчас видят Канаду в радужном свете, но рекомендую глянуть это видео и взвесить все ли вы осилите 🤗
youtu.be/506YFvTT5r8
Кто летел air transat? Сильно прилираются к размерам чемоданов? Ручная кладь на 4 см больше,
Этому видео уже полгода) все кто хотел - уже видели. Ну а кто не хотел - тому пофигу)