UA to Canada CUAET
-
Подскажите что делать?
-
Может ошибку сделали в анкете
-
Ні, напишіть в кризову форму
-
Здравствуйте Подал заявку на CUAET, на семью, прошло уже 5 дней и никах уведомлений на почту не пришло, бывает такое? Знакомым пришло сразу
-
Доброго вечора. Я заповнювала форму для подачи на візу для себе на всієї моєї сім"ї Я не встигла завершити заповнення форми ( не внесла інфломацію про членів родини, не заповнила на них форми) і випадково надіслала форму ( зробила сабміт((( Чи є спосіб продовжити вводити інформацію про членів родини в моїй формі? Можливо якийсь спосіб сконтактуватися з підтримкою? Дуже буду вдячна за допомогу.
-
Зараз термін очікування листа-запрошення на біом. до 2х тижнів. Чекайте
-
вам приглашение на биометрию для взрослых пришло?
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Нет, никаких уведомлений после submit на почту не было
-
Тут написано, що робити
-
обычно приглашение на био приходит сразу, иногда ползет несколько дней. если через 5 дней не придет, звоните на горячую линию или пишите через кризис форму. приглашение на биометрию приходит в кабинет. проверяйте его
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка номера дійсно хороших імміграційнихконсультантів. Краще з власного досвіду 🙏🏻
-
друзі, підкажіть, хто перебуває в Україні і вклеював візу?) чи можна це зробити в Києві, Львові, чи треба їхати за кордон? чи можна поштою направити чи краще приїхати і чи потрібно реєструватись на зустріч?) буду дуже вдячна)
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, как сейчас можно отправить паспорт из Украины на вклейку?
-
Доброго дня! Катерина, чи вирішили ви своє питання? У нас аналогічна ситуація, ще 02.09. отримали запит на вклейку візи, а у дитини досі нема. Дякую за відповідь.
-
Доброго вечора. Можливо хтось порадить які документи варто перекласти, які можуть пригодитися в Канаді?(свідоцтво про народження, про шлюб і тп)?
-
Будь ласка, хто може проінформувати як діяти в такій ситуації. Я, чоловік і син вже вклеїли візи, тепер хочемо подавати на мою маму. Чи треба окремо чи можна додати до наших аплікейшенс?
-
Свидетельства, дипломы, документы о здоровье (если есть какие-то особенные проблемы)
-
Спасибі
-
Можете скористатись послугами посередника, або їхати самостійно, якщо маєте 2 паспорти
111990/287042