UA to Canada CUAET
-
Мы сдавали в мае в Варшаве, сначала записало на один адрес, а потом пришло об изменении адреса сообщение, знакомые недавно вообще в другом месте сдавали. Думаю там так же
-
Доброго дня. Розумію, що це питання задавалось вже багато разів, але треба допомога. Отримав 30+ днів тому лист запрошення на вклейку візи. Питання, якщо прогавив та пройшло вже більше 30 днів, ще можна вислати?
-
Чи є сенс відкрити візу по програмі CUAET але використовувати просто як туристичну , так як переїжджати поки не плануємо але знаю що мої рідні хочуть переїхати і я б хотіла теж відкрити але тільки для відвідин ? Чи є терміни по яких треба приїхати в Канаду? І до якого часу діє програма ? Чесно можу знайти інфу в інтернеті але це займе часу , дякую
-
Спасибо😊
-
да, вы можете использовать визу и для краткосрочных поездок. сроков для въезда нет, как турист вы можете приезжать хоть в последний день действия визы.
-
Всім привіт) Я впевнена, що питання звучало Але прошу кинути посилання, чи відповісти )) Як правильно заповнити розділ про роботу, якщо людині 27 років? А заповнювати треба з 18, виходить тільки 9 років Чи по яких параметрах шукати інформацію Дуже дякую
-
Доброго дня, як заповнити ArriveCAN я без вакцини і не пропускає далі
-
можно не выбирать опцию подаваться на ворк пермит одновременно с визой.