UA to Canada CUAET
-
Good afternoon I want to ask If visa is approved from Austria 🇦🇹 And we send passport in Düsseldorf Germany They will glue visa in germany or the visa center send our passport to Austria? Thanks
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка чи є тут хтось хто здавав паспорт на вклейку у Варшаві в 20тих числах серпня і вже отримав паспорт з вклеїною візою? Я здала 22го і досі чекаю, вже починаю переживати (
-
питання це правда що в кінці березня 2023 перестануть давати work permit?
-
Официально анонсировано до марта, будет ли продлена программа пока неизвестно
-
Я відправляла також у Варшаву 18.08, лист про те, що мої документи «в процесі» був 29.09, паспорт назад ще не отримала
-
Тато мій подавав 22.08 і отримав 2.09 забрав
Подавав і забирав особисто
-
дівчина з майбутнього, а чого не аліса?
-
Це тобто якщо ти отримав візу і виїхав до кінця березня ти отримаєш work permit якщо пізніше то ні?
-
Скажіть будь ласка, лист про те що можна приходити забирати був? чи без сповіщення ходив?
-
Та чекайте"..є такі ж???
-
Да, если до конца марта точно. Если после не известно что будет, может продлят программу, а может и нет.
-
In most of the cases passport is being sent to London from any European VAC for pasting. So, don’t worry, you can send your passport either to Austrian or German office, there is no difference
-
А как это вообще может влиять?🤔
-
гугл знає все edmonton.mfa.gov.ua/
-
Привіт) А хтось замовляв кур‘єрську доставку у Варшаві? Як швидко кур‘єр доставив паспорт у Варшаві після сповіщення візового центру, що паспорт передано кур‘єру? І яка компанія цим займається? Дуже дякую!
-
Це жарт такий?))
-
Підкажіть, якщо прийшло повідомлення про фінальне рішення і пункти як легальність, бекгранд чек тепер завершені, то можна очікувати на повернення паспортів від посольства в скорому часі?
-
Странно, я не успел, в 17.00 появилась кнопка, в 17.00 и 14 секунды мест уже небыло)))) Бесплатные билеты в Канаду
-
у кого работает кабинет IRCC? мой уже 2 не загружается, просто крутит загрузку и все
-
Это кудой? Что за билеты ?) На биометрию если - берём))
112334/286089