UA to Canada CUAET
-
Если паспорта на вклейку отправляем то эта страница не нужна?
-
Від декількох годин до декількох днів, дуже швидко
-
Ніби як ні, на ній навіть пише про біометрію. Мені сказали 2 сторінку але я на всякий випадок вислала і 1 і 2
-
Коли дити вклеють в паспорт батьків то в заявці вказувати паспортні дані батьків а ім'я фамілія дитини? Стосовно маленької дитини заявника
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, справку про те, що проживаємо разом, треба перекладати на англійську перш ніж прикріпляти до форми?
-
В межах Польщі хватить карти
-
А через сколько вам паспорта назад прислали?
-
Ще немає
-
Добрый день! Подскажите не появились ли способы отправить паспорт из Украины?
-
Спасибо !
-
А вы Biometric Validity Letter отправляли им?
-
Так на всякий випадок
-
Доброго дня. Може хтось летів в Канаду з пересадкою в Дубліні. Як виглядає ситуація? Я чув що вони відмінили візи для українців, це правда?
-
Услуги уже подорожали
-
После passport request у вас есть 30 дней на отправку паспорта
-
Я знаю. Указан номер телефона, можно узнать актуальную стоимость услуг
-
не знаю хто що каже, але ось офіційна інфа від міграції Ірландії visa free travel still available for Ukrainian nationals
www.irishimmigration.ie/government-agrees-to-temporarily-require-refugees-travelling-to-ireland-from-safe-european-countries-to-hold-visas/
-
Летіла вчора, все нормально. Пускають, випускають без проблем
-
Пожалуйста подскажите, а где номер визы на foil less?
-
Доброго дня, спільното. Шукала довго по чату але так і не знайшла відповіді. Підкажіть будь ласка. В дітей закінчуються паспорти ( по яких подавалися) в жовтні, хочу написати в кризис форму щоб вже маємо нові. Як правильно написати в одній формі про двох дітей чи для кожного окрему форму? І чи взагалі потрібно писати що маємо нові паспорти, а просто надати нові на вклейку з поясненням?
113765/286947