UA to Canada CUAET
-
Візу? Ха Ха 🤣 Дуже малий %ймовірності отриманн візи у такий стислий ьермін Реєструйте анкету на старий паспорт, робіть новий і потім новий пожавайте на вклейку
-
И новый паспорт примут?) В анкете ж указан старый
-
Пойдите продлите в посольстве. Потом нппишите в кризис центр, и вклеете в продленный
-
Підкажіть будь ласка скільки по часу вклеюють візу в Варшаві?
-
Напишите пояснення і приймуть
-
Доброго дня. Я з дружиною подавали на візу cuaet. Тобто від кожного окремо, дитину (11 років) вписували теж в кожного анкеті. Вже здали біометрику, тільки ми з дружиною, сьогодні отримали листа що потрібно відправити свої паспорти до візового центру. Підкажіть чи все ми правильно зробили? Дитині 11 років на даний момент і біометрики не потрібно вірно? Також анкету від дитини не заповняли. Паспорти потрібно тільки поштою відправляти, чи можна у візовий центр самостійно принести? На даний момент знаходимось в Ірландії.
-
Доброго дня. Друзі, підскажіть, як правильно діяти далі. Прийшов на аккаунт original passport request. Знаходжусь у Польші. Які варіанти щоб відправити паспорт на вклейку візи? Чи можна поштою? Як саме? Читаю інфо на сайті за посиланнями, але не можу зрозуміти нічого. Вибачте якщо повторне запитання.
-
Скажіть, будь ласка, якщо їхати з України подавати паспорт на вклейку в Варшаву або Краків особисто, чи треба попередньо записатися для цього у Візовому центрі? Хто особисто мав такий досвід?
-
нема анкети на дитину - нема для неї візи
-
Який вихід ? Заповнювати від дитини?
-
Щиро дякую. Надіюсь це є проблемою, що пізніше від дитини заповню. Чи будуть затримки? Мені в 30 днів потрібно відправити наші паспорти.
-
Если в семье 3 человека, должно быть 3 анкеты
-