UA to Canada CUAET
-
Ні,так не зможете. Особисто я буду відправляти звичайною поштою, а потім зі своїм другим діючим закордонним паспортом їхати забирати перший паспорт з вклеєною візою. Тут в групі розповсюджують контакти агенств,які за гроші замість вас поїдуть і подадуть ваш паспорт і заберуть готовий. Шукайте в медіафайлах групи фото з контактами агенств
-
Можна
-
Друзі, хто летів "Condor" Франкфурт-Торонто. Реєструвалися на рейс з автоматів самообслуговування в аеропорту? І як здавали багаж? Дякую
-
Потрібно подавати в тому самому кабінеті, де і на візу подавала? Чи окремо? Дякую
-
Спасибо
-
При подачі на візу, було запитання чи плануєте працювати в Канаді, якщо відповіли так, то по прильоту WP дають в першому аеропорту на території Канади, нічого додатково подавати не потрібно
-
Доброго дня💙💛 підкажіть, будь-ласка, зараз в Україні десь можна подати біометрію в Канаду,після отримання листа? У Києві ще не можна?
(можливо уже вище відповідали, але величезна кількість повідомлень)
-
А можливий такий варіант, що при подачі писала, що буду працювати, а візу дали зі статусом візітор?
-
Доброго дня Хочу зробити мамі візу візітора без праці та навчання Є таке питання , чи потрібно в такому разі у анкеті вказувати трудовий стаж(місця роботи, посади, адреси) ?
-
У Львові працює вак, але запис зловити майже нереально
-
Дякую дуже 💛 за Київ не чути, так?
-
Авжеж, раніше всім по cuaet візам давали visitor і в аеропорту WP, worker візи почали видавати досить недавно
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/book-an-appointment
-
Дуже вдячна💛
-
Всем,кто не может зайти в свой аккаунт IRCC ,поздно приходит код.Зайдите в настройки почты.Раздел Антиспам-фильтр.Поставьте статус отключить Антиспам фильтр.Письма прилетают мгновенно.
-
Привіт, підскажіть будь ласка в які терміни потрібно або можна забрати паспорт з посольства після вклейки візи?
-
Дуже дякую!
-
Забирайте як можна швидше
-
Добрый день! Подскажите, если пришло это письмо, то все ок, ждать дальше? Здесь написано про мои отпечатки и внизу, что данная бумага не является правом на въезд. У меня нет загран паспорта и я жду одноразовый въездной документ, все бумаги и фото я отослала. Или это отказ? Спасибо!
-
Дякую 💛
114278/287042