UA to Canada CUAET
-
Добрий вечір. Підскажіть у візовому центрі сдача біометрії скільки займає часу (сама процедура)
-
Если успеваете до конца визы, то можно приехать и сделать паспорт уже в Канаде, и визу так же
-
Візу вклеюють зазвичай клеєм Для чого вам в канаді нова віза? Будете літати тудисюди? Всі відповіді є в закріпленому повідомленні
-
Так щробіть йому той паспорт В чому проблема? Віза потрібна для в‘їзду Для перебування в країні ворк або стаді перміт
-
Мене також дуже цікавить це питання. Адмін дайте відповідь будь ласка. Інформація що на фото ще актуальна? У нас така ситуація. Мені з жінкою прийшов лист на вклейку візи, а сину ні. Ми відправили мій і жінки паспорт. А сьогодні я побачив це повідомлення, що на фото. Ми можемо відправити паспорт сина, з роздрукованими нашими листами на вклейку візи? Як вважаєте все буде добре, чи ліпше чекати і далі лист для сина. Адмін, будь ласка дайте відповідь. Можливо хтось щось знає? Буду вдячний за відповідь.
-
По приезду детям дают визитор рекорд, и на этом основании он находится в Канаде
-
все документы выдаются только до конца срока действия паспорта, за пределы этого срока — нет. не только виза, но стади и ворк пермит, визитор рекорд. поэтому если закончится паспорт, а новый сделан не будет и не будет получен стади пермит или визитор рекорд — ребёнок будет находиться в стране нелегально, без статуса.
-
Адміни не візові офіцери, щоб за вас вирішити Вам приймати рішення самостійно Були випадки що вклеювали дітям ращом щ батькаит, були що повертали чистий паспорто і чекали паспорт реквест
-
если ребенок не получил запрос паспорта, его паспорт вернут пустым, без визы. нет смысла отправлять паспорт, если не было original passport request.
-
Дякую. А що з другим варіантом на фото?