UA to Canada CUAET
-
Авжеж, для дитини приходить окремо
-
Спасибо 🙏
-
Будь ласочка. Звертайтеся, якщо потрібно - чим можу допоможу
-
У вас на дитину прийшло окремо?
-
Есть какая-то ссылка на аккредитованные медцентры? Или в каких городах можно пройти?
-
Так, на кожного члена родини окремо, на дитину також. В vfs сканують листи запрошення для кожного паспорту. Потім відсилають на вклейку. У нас так було
-
В кожному місті є такі медцентри. Вам у відповіді скинули ссилку. Треба тільки Вам ввести місто де будете проходити і Вам підтяне адреси і телефони
-
Я також чекаю на запрошення для вклейки для дитини., свій паспорт відправляла окремо там 30 днів.
-
Дякую.
-
Приходить окремо!
-
Вчора було таке запитання. Але не можу знайти по чату. Що робити! Тільки цей варіант випадає.
-
Какие даты проживания? Это же за родителей вопрос (живут ли они вместе с тобой?) Вчера советовали всякое, но чёткого ответа не было. В целом это похоже на проблему со стороны программистов, и похоже эту проблему все ещё не исправили
-
Подскажите пожалуйста, сколько даётся времени для вклейки визы?
-
Я уже ответила Ольге в ЛС.
-
Добрий день ! Після скасування запису на біометрію , скільки часу після того , щоб записатись заново? Пише , що перевищено максимальну кількість дозволених призначень. Хто стикався ?
-
30 дней
-
Вы можете в общем чате написать решение? Меня этот вопрос тоже интересует. Родственник заполняет и у него такая же проблема.
-
foil less візу дитині теж треба робити? чи достньо щоб в батьків було лише?
-
Дитині теж обов'язково чекати візу.
-
питання чи в тому чи потрібна дитині foil less, якщо в батьків є?
115236/286098