UA to Canada CUAET
-
у вас срок ограничивается вашим паспортом, но если это фоил лес или вьезд по укр паспорту ( док там где 4 буквы абрев) то пол года на вьезд. а потом делаете в канаде загран в посольстве и визу ( онлайн записываться)
-
ничего не переводила, оригиналы скидывала, только в приложении в пдф превращала и все, и все четко, прислали пригл на вклейку визы👍
-
Ребята, нужна помощь. Кто отправлял на вклейку визы из Украины паспорта через знакомых, родственников…Как заполнить правильно concent form. Можно в личку. Спасибо всем кто откликнется
-
- Так, усі документи (ворк пермін) робляться у першому місті в Канаді (Монреаль в вашому випадку). Закладайте достатньо часу на пересадку (від 3 годин), оскільки черги бувають в аеропортах 2)Віза і ворк пермін це різні поняття. Віза вам дається тільки для того щоб перетнути кордон і заїхати до Канади. Ворк пермін який видається на 3 роки з моменту приїзду - документ що посвідчує ваше легальне перебування. Тобто з паспортом що дійсний ще рік ви можете працювати в Канаді 3 роки. 2.1) Відповідь вище)
- Наскільки я знаю ні, ворк перміт який ви отримаєте в Монреалі буде дійсний по всій Канаді
-
в гугле вбейте как заполнить консепт форм, там есть пару видео
-
місяць вже минув, приходить лиш, мовляв, ми дуже стурбовані ситуацією в Україні і робимо все від нас залежне, аби швидше вирішити ваше питання
-
Да видела. Но они немного не подходят в моем случае.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
месяц я ждала