мама віддала паспорт на вклеювання у Варшаві 7 вересня, запис був на 15 вересня. Ви можете спробувати прийти раніше, записи, але немає гарантії, що приймуть.вона забрала паспорт із візою 13 вересня
А не помните сколько времени прошло, как получили первое извещение? Я больше недели сдала, но пока ничего вообще не приходило и на руках ничего не осталось, что паспорт сдала
Це технічна помилка. Залишається тільки чекати поки її вирішать. Стосовно другого питання, зазвичай швидко приходить лист про біометрію, нам прийшов на наступний день після заповнення анкети
Я правильно розумію, що ArriveCAN це просто додаток, де потрібно заповнити дані про вакцинацію і тд, і нічого НЕ потрібно роздруковувати? Просто показати з телефона?
Через 4-5 днів прийшов лист, що паспорт зареєстровано в системі і буде направлений в посольство. Не переживайте я думаю багато паспортів вони не встигають реєструвати, я так думаю.
Что значит почему? Я говорю что отправил вам в личные сообщения видео с инструкцией заполнения чтоб вы не задавали сюда 100 вопросов я вам переслал видео где есть ответы на элементарное, а что уже будет не понятно пишите сюда, поможем конечно
А там из Москвы трансляция?))) ❗️ Тут же вроде человек ищет кто из Москвы заполнял, а вообще есть просто инструкции и в ютубе и здесь в закреплённых, на сайте IRCC, но не знаю, подойдут ли они если из Москвы нужно🤭