UA to Canada CUAET
-
Извините, я вам благодарна! Просто , не вам адресовала. Я попросила помощи , кто из Москвы, украинцы , помощи. А мне посыпались в личку оскорбления и ненависть. Я адресом ошиблась и вам отправила не то , что хотела . А Вам спасибо большое за поддержку!!!
-
Доброго вечора,підкажіть як заповнювати на візу,якщо перший чоловік загинув є від нього син і я на прізвищі першого чоловіка,живемо у цивільному шлюбі з іншим чоловіком і від нього другий син вже на його прізвищі🙈
-
100%👍👍👍👍 Помощь может оказать любой Украинец. Но он не обязательно должен находиться в Москве. Заполнение анкеты происходит онлайн и никак не привязано к местоположению человека. Вы попробуйте для начала начать заполнять,почитайте инструкцию по заполнению и задайте вопрос, на каком этапе будет непонятно, Вам помогут и ответят. Но ответить просто невозможно на здравствуйте, я в Москве и рада буду сообщениям..
-
Я записався декілька днів тому
-
Доброго вечора, соррі можливо вже запитували, після отримання original request passport, хтось вклеював в Львові? За якою це адресою, чи не там де здають біометрію, дякую.
-
У Львові не вклеюють візу
-
Добрий вечір, хтось дзвонив на гарячу лінію, щоб прискорити видачу візи? Що казали та який був результат? Ми три місяці чекаємо на вклейку візи.
-
А по тренінг номеру де є паспорт? Ви перевіряли ?
-
Там був великий перелік з 8 до 15 приблизно. Я на 14.30 записався