UA to Canada CUAET
-
Мы платили по 400.Британская Колумбия
-
Підкажіть, будь ласка. Чи можна відкрити рахунок в банку і купити Сім картку до отримання SIN? Провінція Альберта, якщо це має значення.
-
Привет всем ребят! Кто сталкивался с подобным при заполнении на помощь 3к$? Как решали? Сколько это заняло?
-
Ждала 2 месяца.. писала, звонила. Сказали ждать. Потом в один прекрасный день сработало. Подозреваю, это защита от «заробитчан», которые заскакивают в Канаду получить помощь и вернуться домой. У меня такую ошибку выдавало на ребенка. Мне получилось оформить с первого раза
-
Дякую.
-
У мене другий тиждень така фігня, дзвонила - сказали чекати
Поки чекаю
-
Ауч. Мені шкода що так багато. Точно поряд не було інших центрів дешевше? В Торонто розбіг 2 рази і це найдешевший що я знайшов обдзвонивши всі клініки в радіусі 50 км
-
Дзвоните по номеру, що вказаний у повідомлені. Диктуєте їм дані, які вони запитають(з ворк перміту). Вони у себе в базі оновлять чи згенерують інфу. Через тиждень пробуєте знову подаватись на заявку, повинно все спрацювати.
-
Я буду сьогодні їхати щоб його забрати. Такими речами як паспорт хотіла б не ризикувати😊
-
417 взрослому, 250 ребенку. У нас двое взрослых.100 сделали скидку на всех.
-
Нет
-
Приходите "контрольний" лист, що вже можна забирати. Наскільки я дізналася, запис не потрібен