UA to Canada CUAET
-
Мы там только биометрию сдавали, сканировать нам ничего не надо было, только распечатать, но блин там дорого, 50 центов за прогон. Но сканер у них тоже был
-
Якщо Ви у Канаді то підкажіть у якому місті ? Які уВас плюси та мінуси? Чи цей канал для того щоб познущатися а не допомагати один одному?
-
Всем добра! Девочки/мальчики, а подскажите как легализировать родителей 60+ в Канаде. Едут они с нами по ворк пермиту (получат там), но если не будут работать (а например сидеть дома с внуками), например есть ли понятие присоединить их к себе под PR (когда получим) или есть какие-то варианты еще?
-
Добрий ранок! Питання: завтра виліт з Варшави до Парижу, там пересадка 15 годин і виліт в Монреаль. Брату 12 років, невакцинований, тобто потрібно робити тест. Питання заключається в тому, тест потрібно мати вже на момент посадки в літак до Парижу, чи до Монреалю ?? Не можу ось цей момент зрозуміти
-
Я на етапі оформлення візи, тому я поки що теоретик, сподіваюся скоро стану практиком 😃
П.с. Мені цей чат дуже допоміг в оформленні заявки🙏🏻дякую всім
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка скільки часу дається на те аби забрати паспорт з візового центру після отримання трек номера з повідомленням що паспорт можна забирати ?
-
Канада друга країна за площею у світі, тут купа різних провінцій які сильно відрізняються між собою Краще почати з того, що саме вам потрібно)
-
Спасибо за ответ. Я ещё заявку не заполнил на визу, на сайте ircc. Мне сказали что на последнем этапе заполнения анкеты/заявки нужно приложить в pdf файле документы.
-
спасибо! а доверенность на английском? извините за глупый вопрос))
-
Ребята, подскажите, пожалуйста, ничего не поменялось насчёт вакцин? По прилёту так же карантин сидеть нужно не вакцинированным?
-
Українською писала, в Варшаві вони там вільно розмовляють і спілкуються з тими хто подає документи українською. Як варіант думаю можна і на англійській.
-
Спасибо
-
Чи є терміни на здачу біометрії?
-
Скористайтеся пошуком по групі
-
Нет.
-
А підкажіть будь ласка, а ваша подруга здавала ваш паспорт, то записувалася на зустріч? Чи не потрібно?
-
Иногда здесь спрашивают по поводу подачи и сроков из Грузии (Тбилиси). 10.08 сдали биометрию, 14.08 пришёл запрос на паспорт для вклейки. НО! пришёл только на меня, на мужа и дочь ещё нету (они граждане РФ).
-
Я сама відправила, вона тільки забрала. В залежності від того в якому місті ви подаєте доки - свої правила. Десь можна прийти так, десь треба записуватись
-
Можна до вас в приват написати
-
а вам що, за 9 хв з останнього коментаря вже мають надати повну вичерпну відповідь? за вас ніхто не вирішить, яке вам місто обрати. в інтернеті повно інформації, читайте і робіть висновки.
115651/286920