UA to Canada CUAET
-
Чи є терміни на здачу біометрії?
-
Скористайтеся пошуком по групі
-
Нет.
-
А підкажіть будь ласка, а ваша подруга здавала ваш паспорт, то записувалася на зустріч? Чи не потрібно?
-
Иногда здесь спрашивают по поводу подачи и сроков из Грузии (Тбилиси). 10.08 сдали биометрию, 14.08 пришёл запрос на паспорт для вклейки. НО! пришёл только на меня, на мужа и дочь ещё нету (они граждане РФ).
-
Я сама відправила, вона тільки забрала. В залежності від того в якому місті ви подаєте доки - свої правила. Десь можна прийти так, десь треба записуватись
-
Можна до вас в приват написати
-
а вам що, за 9 хв з останнього коментаря вже мають надати повну вичерпну відповідь? за вас ніхто не вирішить, яке вам місто обрати. в інтернеті повно інформації, читайте і робіть висновки.
-
так
-
Підкажіть , будь ласка, я маю 2 вакцини короновак и 1 бустерна файзер. Рахуються ці вакцини чи я повинен буду сидіти все одно на карантині?
-
Десь читав що в когось була така проблема, вже другий день дуже довго йде одноразовий пароль для підтвердження запису на біометрію, що вчора що сьогодні не приходить або з великим запізненням, то черги, то пароль не шлють ))
-
більше цікаво, як взагалі збираються кудись емігрувати люди - які задають такі питання в телеграмі
-
після пр хіба через спонсортство, але то не зразу. на жаль, з літніми непрацюючими батьками буде непросто
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, это нормальное сообщение на портале ? Уже около двух месяцев нет никаких результатов продвижения в анкете после сдачи биометрии
-
Нормально. У всіх так
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, заполняю заявку и нужно указать историю путешествий. Вопрос такой, нужно ли указывать транзитные страны, которые проезжал и находился всего один день?
-
спасибо
-
Добрый день! Можно ли с одного аккаунта IRCC заполнить ещё одну анкету подруге??
-
Добрый день,подскажите можно по заграну в Дие перестать границу в Европе ?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Пришёл паспорт реквест. Насколько я понял, на вклейку визы. Но, у меня только национальный паспорт. Вроде как ожидал фойл лесс. Если я с этим письмом и 2 фото приду в визовый центр, то мне сделают sjtd?
115663/286918