UA to Canada CUAET
-
Чому? Щось не так???
-
підкажіть, де можу знайти чек лист що необхідно з собою взяти, лечу один по фоіл візі, на скільки сам знаю, необхідно роздрукувати повідомлення фоіл візу з пошти, ворк перміт, сертифікат ковід, пройти arrive can за 3 дні, ну і сам паспорт не забути 🙂 може що пропустив?
-
Вам треба самому шукати і вирішувати) це не рецепт паски на Великдень. Все))) Все є на YouTube і ще 20 відео)) youtu.be/WOtG5Fx_FYs youtu.be/G43qzgaj2Do
-
Да, я вчера писала и прилагала. LOT не пускает на самолет с проездным документом
-
я все еще жду с 20 мая :(
-
Дуже співчуваю. Але в мене немає іншого шляху. Як буде так і буде... Сподіваюся на краще. Дякую за відповідь та предостереження. Як тепер можна вирішити цю проблему? Якщо можна то напишіть будь ласка
-
не летіти ЛОТом
-
LOT авиакомпания? А с sjtd можно из любой страны лететь, или как из списка в фойл лесс?
-
Здравствуйте, если поменялся адрес проживания ( уже не тот, что указан в анкете), паспорт ещё не отправляла. Нужно информировать через кризис форму или нет?
-
Не лететь LOT, перед покупкой билета, звонить в авиакомпанию и уточнять.
-
Добрый день, Кто-нибудь здесь ездил на машине в Канаду из США?
-
Дуже вдячна. Дуже корисна інформація для мене. Тепер буду знати.
-
Подскажите, сюда паспорта можно? Дюссельдорф, karl strasse 104?
-
Здравствуйте, нет
-
Я вчора подав, просто в additional letter прикріпив, що: «у вас в цьому секторі помилка і я вимушений був обрати, що батьки проживають разом зі мною» і прикріпив їхню справжню адресу.
-
А що таке кризова?
-
До окончания срока действия вклееной визы можно когда угодно. Но до марта 2023 нужно получить Work permit
-
Добрий день, підскажіть будь ласка що робити якщо не приходить код підтвердження для реєстраціі на почті?
-
є посилання в закріплених
-
Кто подскажет, реально ли найти работу на складах, в магазинах, в отелях, на заводах - как разнорабочий в Виннипеге (Монитоба)?
115692/287628