UA to Canada CUAET
-
Привіт всім. Хто подавав у Варшаві документи, на яку адресу відправляти паспорти для вклеювання візи?
-
Добрый день . Неделю назад отправили паспорт в Варшаву на вклейку польской почтой ( сами сейчас а катовице ). До сих никаких трекинговых номеров не приходило. Но почта туда вроде все доставила. Как долго может приходить треккинг? ( боюсь как бы паспорт не затерялся)
-
мы вчера отпраздновали 6 мес ожидания участника, с 18 марта анкета. пока все еще визу не получила. 4 мес - это долго, но не предел
-
І мені
-
В мене таке ж, навіть після Validity letter і passport request. Має змінитись після вклейки візи, чекаю коли вклеють
-
Кто-нибудь мог бы поделиться контактами волонтёров , местных , организаций , любым ресурсом где есть местные жители ? Потому что , делать пост в группе в фэйсбуке с численностью 40 тыс . в которой 39 тыс такие же новоприбывшие , бесполезно . Прилетаем 06/10 в Калгари и было бы хорошо найти хост на 2 недели . Заранее спасибо !
-
В Калгари есть украинская церковь, можно туда написать и спросить на счет временного жилья
-
и мне бы тоже, мы тоже в калгари едем и тоже найти б жилье
-
Навіть якщо потім плануємо подаватися на pr ніякі переклади документів не треба завіряти у нотаріуса?
-
для пр - там інше
-
А куди саме ви відправляли, на яку адресу?
-
Цікаво, наче Канада надавала можливість безкоштовно жити в готелі 2 неділі, чи вже такого немає?)
-
Ви не одні, у нас так само. Тільки від пошти знаю що паспорти туди доїхали
-
В Манитобе точно знаю , что давали , в Калгари без понятия .
-
Моя мати чекала 2 з половиною місяці.
-
Canada Visa Application Centre WARSAW Trade Tower Chlodna str. 51, 22 floor 00-867 Warsaw +48 22 15300 42
-
Зайшов на реєстрацію для біометрії в Польщі, немає вільних місць, на який період максимально дає можливість реєструватись, це місяць, два, три? Бо взагалі жодного вільного вікна, чи може то в системі збій?
-
Ок, дякую)
-
як то нема вільних місць?
-
Чи можете пояснити, що саме для пр потрібно тоді?)
115829/286326