UA to Canada CUAET
-
Писали что отправляли с сопроводительным письмо,почему просрочили
-
Підкажіть будьласка в Кракові хто здавав біометрію, чи все одразу відобразилось чи не було ніяких проблем ? І чи потрібен тест на Covid перед тим як їхати здавати біометрію, якщо є повна вакцинація і бустерна доза ?
-
У меня уже к вечеру показывало биометрия Completed
-
А як ви записались?Я з серпня моніторю черги та не можу записатись ніяк, а сьогодні взвглі вибиває що я в Румунії знаходжусь
-
всем добрый день, подскажите, кто уже подавался на финансовую помощь 3000$ и заполнял форму выбивает ошибку UCI/IUC о том, что не совпадает с системой с чем это может быть связано?
-
Звоните
-
Там були вільні віконця на жовтень, здається на 17,19. Але я вирішила дізнатись спочатку все, а потім записатись , але гадаю що буду знов оновлювати та дивитись вільні віконця )
-
Підкажіть, хто як довго чекає на реквест дитині, після здачі біометрії батьками вже минуло 2.5 місця. Дорослі давно вже з візою. Крізіс відповідають що ви в пріорітеті, вже місяць! Може в когось є досвід як ще можна спробувати прискорити запрос на вклейку ребенку....
-
Доброго вечора! Підкажіть хто записувався у Львові на біометрію і чи це воопше реально ???
-
Кто знает как обстоят дела с декретными по визе куает? Дают ли какие нибудь пособия, до какого месяца можно работать?
-
вы с телефона пытаетесь? пробуйте с компьютера, если не придёт, напишите мне, я помогу.
-
У мене аналогічна ситуація як з цим боротись 😂💁♀️
-
У всех кто недавно прибыл сейчас такое. Звонить бессмысленно, кормят завтраками
-
а в какой вы процинции? И как быстро обычно выдают эту помощь?
-
t.me/UAtoCanada/142536?single
-
Спасибо. Попробую приложить письмо с обьяснениями вместо письма согласия
-
Было такое. Поможет только время. У меня прошло спустя 2 месяца. Звонила им, ничем не помогли. Сказали ждать
-
Цей лист вам прийшов на пошту? Ви його отримали коли відправили паспорти? Бо я відправила 8-го вересня паспорти і ніякого листа про трекер номер щє не отримала. Є тільки номер посилки з документами і все
-
Вітаю. Може хтось зустрічав тих кому відмовили по CUAET? Щоб зрозуміти чи дає ця перевірка із затримкою якісь результати.
-
Мы так прилетели.У меня даже не запрашивали разрешение.Я и перед вылетом ещё раз на всякий случай им писала.И с собой распечатанное письмо-обьяснение везла
116722/284793