UA to Canada CUAET
-
Вітаю. Також потрібна конкретна відповідь, яка процедура відправки паспорта з України на вклейку до Варшави. Ким передавати: DHL чи є інші варіанти? Які документи потрібно зібрати, чи треба довіреність на доставку перевізником? Чи потрібний попередній запис у ВЦ? Якщо оплатиш зворотню доставку і чек покладеш до конверту, то вони самі надсилають тобі паспорт кур'єром і він доставляє на вказану адресу? Дякую за відповіді!
-
Куди завгодно, але тільки не в Варшаву віддавайте Я через знайомих передав в Варшаву 3 тижні пройшло і навіть трек номеру не прислали До 2 місяців зараз в Варшаві вклеюють
-
Хто відправляв паспорт на вклейку візи в штатах?
-
Дякую Вам!
-
да,код приходит,ввожу,пишет что неправильный код !
-
О, спасибо. Значит надеюсь паспорт не потерялся, буду ждать
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при заповненні аплікації для дитини 15 років, чи треба обирати work permit. Якщо, наприклад, з 16-17 років дитина захоче офіційоно підробляти. Дякую)
-
Доброго дня друзі! Пiдкажiть будь ласка, чи можно особисто принести паспорт для вклейки візи? У Варшаві
-
Так Тільки потрібно записуватися, як на біометрію
-
Можна, треба записатись так як біометрію але вибрати passport submission
-
Кто знает в Стамбуле самому можно паспорт относить на вклейку?
-
Доброго дня, підкажіть, чи є центр для вклейки візи в Кишиніві?
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста каких-то проверенных курьеров или фирмы которые отправляют паспорт на вклейку визы из Одессы ?🙏🙏🙏
-
Нам билеты финансировала организация, поэтому я не лично покупала их. Честно, уже не помню какие им данные предоставляла
-
Понятно, спасибо.
-
Спасибо, буду ждать
-
Скажите, пожалуйста, кто где покупал недорогие билеты в Канаду?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, дуже потрібна інформація, в Братіславі (Словакія) роблять вклейку в паспорт?
-
Нi. VFS у Вiдні
-
Подскажите ещё у вас был перевод украинского паспорта заверенный нотариально , вы делали перевод в бюро переводов? Или у вас была справка из консульства которая подтверждает вашу личность. Я делала такую справку с фото и .Ф.И.О на латинице.
117017/287753