UA to Canada CUAET
-
Так там одразу казали зо він без дозволу на роботу
-
Ага ви прікалуєтесь?
Коли візові центри таких країн як Канада чи США відкривали в малих місцях!
То якась хрень або аферисти
-
Кстати офис vfs там есть и работает. Но не для Канады.
-
хз, из за войны типа туда перенесли. я не особо интересовался этим Житомиром. просто писало много людей
-
Для польщі є майже у всіх містах І ще Чехіі може
-
Підкажіть будьласка, як у Мадриді віднести паспорт особисто? Чи потрібно записуватись попередньо на прийом?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста если срок для вклейки визы?
-
Около месяца
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, якщо здати папорт на в клейку в Молдови то яким чином можна повернутись до України без паспорта
-
В течении 30 дней нужно отправить документы для вклейки. Сама процедура проходит по разному, но в среднем слышала, около 2-3 недель занимает.
-
Народ, скажіть, будь-ласка, як зараз у Варшаві вклеювати візу? Чи можна принести особисто без запису?
-
Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка, підказками ) Сьогодні отримала одобрення на візу (на сина одобрення ще чекаємо). Я в Любліні, роблю все в Варшаві. Потрібно відправити або привезти паспорт. А далі маю такі питання:
- Скільки часу забирає сама вклейка візи? Чи якщо приїхати самому, то зразу вклеюють, чи ні? Скільки по часу якщо відправляти?
- Якщо відправляти, то що ще з паспортом потрібно відправляти?
- Чи є сенс чекати на одобрення синові, чи можу не вкластись в 30 днів? Дякую! 😌
-
Просто на запись не успеваем вложиться в 30 дневный срок, Пришёл запрос сегодня на вклейку виза а ближ дата записи в Варшаву на 21.10 вот и думаю если 31 день будет это роль играет или нет
-
Адрес хоть не говорите 🤣🤣🤣
-
Особисто треба записуватися
-
Воспользуйтесь услугами тех, кто занимается отправкой паспорта на вклейку. И через месяц паспорт будет с визой у вас на руках. Цена от 1500 грн за паспорт.
-
Доброго дня. Куди писати ? Що робити ? Не можем подати на допомогу.. пише помилка
-
Время надо Не сразу срабатывает
-
Дякую
-
Доброго дня! Розкажіть мені про вклейку в Бухаресті. Особисто можна подавати? Треба записуватись? Скільки часу зараз займає вклейка?
117185/286029