UA to Canada CUAET
-
В течении 30 дней нужно отправить документы для вклейки. Сама процедура проходит по разному, но в среднем слышала, около 2-3 недель занимает.
-
Народ, скажіть, будь-ласка, як зараз у Варшаві вклеювати візу? Чи можна принести особисто без запису?
-
Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка, підказками ) Сьогодні отримала одобрення на візу (на сина одобрення ще чекаємо). Я в Любліні, роблю все в Варшаві. Потрібно відправити або привезти паспорт. А далі маю такі питання:
- Скільки часу забирає сама вклейка візи? Чи якщо приїхати самому, то зразу вклеюють, чи ні? Скільки по часу якщо відправляти?
- Якщо відправляти, то що ще з паспортом потрібно відправляти?
- Чи є сенс чекати на одобрення синові, чи можу не вкластись в 30 днів? Дякую! 😌
-
Адрес хоть не говорите 🤣🤣🤣
-
Время надо Не сразу срабатывает
-
Дякую
-
Доброго дня! Розкажіть мені про вклейку в Бухаресті. Особисто можна подавати? Треба записуватись? Скільки часу зараз займає вклейка?
-
Підскажіть, якщо сплачуєш зворотню доставку паспорта візовому центру, куди вони його доставляють? На ту адресу, яку вказано? Якщо в Україну?
-
на сайте каждого VAC, на странице с ценами за обратную доставку написано, по каким именно странам они доставляют паспорта. в Украину не доставляет никто
-
Поясніть, як відправити і забрати? У мене немає можливості самій відвезти і просити немає кого...
-
Ребята, а как отправить паспорт на вклейку по почте? Где-то есть какие-то инструкции?
-
пользуйтесь поиском по чату - это обсуждается ежедневно
-
Якщо ви в Україні, шукайте , хто зможе зі знайомих в Европі відправити і забрати, або отримати на свою європейську адресу ваш паспорт, а в Україну вам потім передасть