UA to Canada CUAET
-
Добрий вечір! Летим з маленькою дитиною в Вініпег через Монреаль. Зі стопом в 20 годин Підскажіть , будь ласка, де краще зупинитись. Бо авіакомпанія не надає готель Чи може там є Червний хрест і селять безкоштовно на деякий час ?я таке чула
-
если вы хотите быстрее уехать и ограничены во времени, может быть стоит поехать с sjtd и уже внутри Канады этим вопросом заняться. если не срочно — можете, конечно подаваться на визу заново.
-
Якщо близько до вас цей офіс. Бронюйте просто відбитки і приходьте на свій час і кажіть - я на відправку
-
Я брала контакты у девушки, которая уже получила назад паспорта с визами, мы отправили ту да же 10 дней назад, пока не получили назад, ждем,, но сообщение, что паспорта получен в личном кабинете было неделю назад, отвозят в Бухарест
-
Подскажите, а детские заявки начинают рассматривать сразу, с момента подачи анкеты, или только после того, как родителям подтвердят биометрию?! Просто на прошлой неделе пришли апрувы наших биометрий мне и мужу (сдавали 13.08), а детям апрувов ещё нет. Заявки от всех членов семьи подавали ещё в апреле.
-
Дякую за інформацію
-
Місяць моніторив, так і не зміг записатись. Знайшов фірму, яка допомогає з цим. Записали за 3 дні, але ж запис тільки через місяць. Відмовився.
-
Ті хто подався в августі на біометрію, хто скільки чикає відповіді?
-
Я подавала заявки своїм друзів 26 серпня , біометрію здали 2 вересня , підтвердження і запит на вклейку візи прийшов 21 вересня
-
Люди, які вже у Канаді - головне аби ці ліки були в окремому пакеті і там були Всі чеки на придбання цих ліків
-
Пишуть, що у Відні - не потрібно, бо ви приносите готовий пакет документів і кидаєте його у Скриньку. Тобто не відбувається безпосередньо спілкування із персоналом, тому попередній запис не потрібен
-
WP выдается МАКСИМУМ на 3 года, если паспорт заканчивается раньше — значит до конца действия паспорта. человек вообще не об этом спрашивал.