UA to Canada CUAET
-
а обычно между вклейкой и этим статусом может пройти и несколько недель?
-
если у вас загран просроченый то вам фоел лесс наверное дадут. в визовом центре... где ж еще)
-
Пошукайте, будь ласка , відео в Ютуб на цю тему.Блогери українські в Канаді.Напевно зможете.Пінсійний вік в Канаді теж для жінок рано не починається
-
ого..думала вклеили и по сути можно забирать спасибо за уточнение)
-
По внутреннему вроде уже не выпускают.Сегодня в Фейсбуке люди об этом жаловались
-
Колеги доброго дня, чому не можу заєстрвуватись на здачу паспорта на вклейку в Австрію у Відень?
-
Доброго дня Лариса Савіна,
Дякуємо, що звернулися до Міністерства імміграції, біженців і громадянства Канади (IRCC).
Ви звернулися до нашої спеціальної команди для людей, які постраждали від ситуації в Україні.
Уряд Канади продовжує глибоко стурбований погіршенням ситуації в Україні та активно шукає шляхи полегшення подачі документів для українців у Канаді та за кордоном.
Ми розуміємо, що це може бути важкий час для вас, і ми тут, щоб допомогти вам, надавши вам доступну інформацію на даний момент.
Якщо ви подали заяву на отримання візи для тимчасового проживання (TRV) відповідно до канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки (CUAET) і отримали лист із запитом на паспорт:
Він не закінчиться через 30 днів. Ми запрошуємо вас надати паспорт якнайшвидше, щоб забезпечити якнайшвидший процес розгляду вашої заявки.
Для отримання додаткової інформації рекомендуємо переглянути сторінку Імміграційні заходи для людей, які постраждали від російського вторгнення в Україну.
Важливо підтримувати свою контактну інформацію в актуальному стані. Якщо ви переїхали або якщо ваша контактна інформація, будь ласка, повідомте нам свою нову контактну інформацію (номер телефону та змінену, поштову та електронну адресу) за допомогою веб-форми IRCC.
Ми запрошуємо вас регулярно відвідувати наш веб-сайт, оскільки більше деталей буде опубліковано, коли вони стануть доступними.
Ви також можете підписатися на оновлення електронною поштою про російське вторгнення в Україну.
-
Напишіть у групах у фейсбуці.Або інших групах в телеграмі
-
Кто сдавал паспорт на вклейку в Берлине есть пару вопросов напишите пожалуйста
-
народ, якщо я в анкеті помилково вказав що мені не потрібна біометрія, як тепер це виправити??? я заявку вже відправив
-
У меня вопрос. Отправили паспорт по почте в Варшаве прошла неделя как проверить результат где паспорт.
-
Вы отправляли чем,DHL?