UA to Canada CUAET
-
Добрий день, хочу відправити інших паспорт. Який пункт вибирати в кризис формі? «Внести зміну в мою заявку» чи «Замінити втрачений, вкрадений або знищений документ»? Мій перший паспорт, з яким я реєструвався в мене є, но він швидше закінчується, аніж другий, то який пункт в такому випадку вибирати? В кризис формі з сканом паспорта потрібно щось додатково писати/пояснювати?
-
t.me/UAtoCanada/97243
-
А скільки у вас зайняла по часу вклейка?
-
Я лично не буду распечатывать
-
Всем доброго времени суток. Ребят,подскажите , у кого был опыт как-то пытаться связаться с офисом в Лондоне. Можете поделиться контактами? Только не номер Канады (туда уже звонили)
-
Доброго дня всім! )) В Бухаресті на біометрію немає черги на Жовтень?
-
Был бы их номер, уже бы отключили))) Только почта))), отвечают не всегда и не всем)
-
Вы дозвонились до Канады?? Когда звонили, ? Я так понимаю вы звонили раз но но Канады просите не предлагать..)) поделитесь опытом..🙏
-
Доброго дня! Як проходить процес здавання біометрії. Чи потрібно заповнювати форми які були прислані при підтвердженні дати біометрії.
-
A Biometric collection, это не тот лист где штрих код, вторая страница в письме где biometric instructions letter?
-
You must select a date and a timeslot - як вибрати timeslot? Дякую!
-
Коли є вільна дата виділена зеленим, треба на неї натиснути і справа появиться час який можна обрати
-
Нажать после выбора дня
-
Переживаю вдруг неправильно заполнил анкету, если город по английски не так заполнил. Не Zaporizhia a Zaporizhya, могут ли из за того что не так написал что то сказать?
-
так, потрібно заповнити. Але у Львові можете і у візовому заповнити
-
Подскажите, пожалуйста, через сколько ориентировочно после этого сообщения вы получали паспорт обратно ?
-
Дякую!
-
А що, зараз немає вільних дат для запису на біометрію? У мене календарик показує, що все зайняте до лютого 2023 року, це справді так?
-
ну чого ж нема. у Варшаві є, у Дюсельдорфі є, у Кишеневі є
-
А що, зараз немає вільних дат для запису на біометрію? У мене календарик показує, що все зайняте до лютого 2023 року у Львовіі, це справді так?
118124/286140