UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте. Подскажите где можно взять инструкцию по поводу отправки паспорта на вклейку. Через кого отправлять, как обратную доставку оформить?
-
www.facebook.com/rita.kiriunova
-
Скажите где выгоднее поменять американские доллары на канадские? В Канаде или может Польша И так далее ??
-
Кто-то может подсказать есть ли возможность купить eSim TELUS онлайн?
-
Добрий день, я хотіла запитати , а що робити з дитиною якщо вона не їхала здавати відпечатки пальців ? (10 років дитині)Як вона може виїхати з батьками в Канаду ?
-
Спокійно. По паспорту.
-
Просто з закордонним паспортом і все ?
-
Ні, з візою у паспорті. На неї також має бути анкета по CUAET та вклеєна віза.
-
Так, і все. Діти не здають відбитки. Ніяких проблем у дітей при наявності закордонного паспорту і візи в ньому не виникає.
-
У меня нет отметки укр, если вы в ехали по любой визе или безвизу до войны, но срок действия безвиза истек после 24 февраля, то вы в домике...
ust.11, art.42 Specustawy
-
Знайшла таке повідомлення в телеграм-каналі, який спеціалізується на доставці паспотрів на вклейку. Не знаю чи це 100% правда. В мене поки є ще час почекати запиту для дітей.
-
Здравствуйте!Подскажите пожалуйста как в кризис форму писать
-
Flixbus 22€ 10 часов в пути.
-
дякую! я ще свій реквест не отримала, можу почекати, може у когось ще з'явиться інфа щодо дітей )
-
Email фейковий
-
Це фейк Зверніть увагу на слово з помилкою Application у полі відпоавника
-
Доброго дня! Підкажіть Здавати біометрію у Львові у візовому центрі Канади за адресою вул. Джерельна 18?
-
Спасибо, за ответ) А на Фликсбас можно купить билет на месте, или только онлайн на сайте?
-
так, на той , до ви вписували у VFS Contest Form
-
Только онлайн, есть достаточно удобное приложение
119133/286269