Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
дякую! я ще свій реквест не отримала, можу почекати, може у когось ще з'явиться інфа щодо дітей )
Email фейковий
Це фейк Зверніть увагу на слово з помилкою Application у полі відпоавника
Доброго дня! Підкажіть Здавати біометрію у Львові у візовому центрі Канади за адресою вул. Джерельна 18?
Спасибо, за ответ) А на Фликсбас можно купить билет на месте, или только онлайн на сайте?
так, на той , до ви вписували у VFS Contest Form
Только онлайн, есть достаточно удобное приложение
Всем привет, скажите пожалуйста, кто-то уже забирал самостоятельно паспорт из визового цента в Париже ?
Всем привет! Что такое consent form и где его взять? Нужен ли он при отдаче паспорта на вклейку?
доброго дня, скільки грошей можно провозити до канади без декларування? на одну особу чи на сім'ю із 2 дорослих...
На одну особу 10000 cad
У крипту закиньте те шо понаднормово
Где лучше поменять американские на канадские доллары ?????
Та дело не в приложении, дело в том что я не могу с карты оплатить. Не приходит код на телефон, смс с подтверждением.
дякую а то десь у группі сказали 10000 кан.дол. на сімю
10 тис готівкою на особу, а на карті хоч мільйон )
Доброго дня. Люди добрі, підкажіть кому не важко, як краще відправити паспорт на вклейку по Польщі в Варшаву. Ким відправляти, що вкладати. Забирати плануючи сам.
Добрый день, подскажите пожалуйста что с этим делать, заранее спасибо большое
На на любом автовокзале можно купить билет на фликсбас
Спасибо за ответ) То есть можно в кассе приобрести на автовокзале?