UA to Canada CUAET
-
Может уже надоело читать такие сообщения, но успокойте меня что ожидание детских виз более 4 месяцев это нормально и кто то после такого длительного ожидания таки получил приглашение на вклейку детских доков. И при этом мы с мужем уже с визами☺️☺️☺️🙏
-
Підскажіть, будь ласка. 1. Для вклейки візи треба: паспорт реквест, підтвердження біометрії і згоду на обробку даних (Consent Form). Це все? 2. Якщо відсилати кур'єром, а забирає там вже друг, то як хто Consent Form заповнював? Роздрукувати 2 копії для вказання кур'єра як того, хто віддає та друга як того, хто потім забирає чи як? дякую.
-
- Паспорт, 2. Passport request, 3. Consent form. Все, більш нічого.
-
а конверт який треба? самий звичайний на пошті купити?
-
Кто ждал визу 4-5 месяцев ,как решили вопрос? Просто дождались или как-то можно повлиять на ситуацию?
-
Якщо через пошту, та самий звичайний. Якщо кур'єрська, то їх конверт.
-
У мене теж саме. Не розумію, що робити😒
-
та это ерунда ни на что не влияет, им главное распечатанное приглашение
-
Жду уже больше 4 месяцев, запроса на паспорт пока нет
-
Добрый день! Кто отправлял паспорт на вклейку в Варшаву? Каким способом это лучше сделать и что по срокам? Заранее спасибо за информацию!
-
The decision envelope for your application, tracking ID No. has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Dusseldorf on Wed Sep 14 2022 via courier partner. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs. Regards,
скільки треба ждати після цього повідомлення?
-
Добрый день! жена ( главный апликант ) получила запрос на отправку паспортов на вклейку визы. а я и сын - не получили. ждать пока прийдёт на нас запрос? или на жену проходит как на всех?. спасибо
-
На кожного окремо, треба чекати вам з сином
-
Наталья, сорі, це не відповідь на ваше питання. Але теж цікавать вклейка в Мадріді. Скажіть будь-ласка, ви записувалися заздалегить на вклейку візи? чи приїхали без запису?
-
Ребёнку уже пришло одобрение на вклейку, Мама только на днях едет на биометрию, может кто то сталкивался, на сколько критично подождать ее одобрения, и слать доки вместе
-
Доброго дня! В Мадриді на вклейку запис не потрібен.Єдине потрібно здати документи до 13:00
-
Здравствуйте. У Вас есть 30 дней с момента получения одобрения для передачи паспорта.
-
Хто вже отримував паспорт зі вклеєною візою, там термін на 3 роки чи до кінця дії паспорта?
-
Можно либо пцр либо антиген делать?
-
Я відправив пошта польська, прийшов лист до вфс за 1 день, терміновим. Але поки чекаю, наразі тиждень. Хз коли буде результат. Але пишуть в групі по різному, кому як. Мені от паспорт ну дуууууже зараз треба, але хз коли ьуде
119474/287021