UA to Canada CUAET
-
От 2х недель до 4х месяцев
-
Здравствуйте, пришло письмо на вклейку визы , но загранпаспорта нет , мне нужен только документ о единоразовом въезде (SJTD). Мне нужно подать только паспорт реквест и 2 фотографии, правильно??
-
Доброго дня. Новонароджена дитина без паспорта, вписана в батьківський. Аплікацію подали на батьків і дитину. Підкажіть як буде виглядати віза на дитину? Вклеєна окремо в батьківський паспорт?
-
На сайті. IRCC є пошагова інмтрукція для українців, які збираються їхати по CUAET. Там дуже детально розрисано, що треба зробити в перші 2 тижні, чим займатися починаючи з висадки в аеропорту. Таеож там є інформпція по кожній провінції і яку допомогу вони даюиь на перший час. Та також там є багато офіційнлї кориснлї інформації
-
Добрый день ребята. Подскажите пожалуйста как поступить в такой ситуации. Семья. Ни у кого нет загран паспорта. Есть маленькие дети. 5 лет. Как подать заявку на визу CUAET Знаю что в паспорт родителей, детей вклеивают. А как быть когда без паспорта?
-
Скажіть будь ласка, що робити якщо при подачі заявки на здачу біометрики не приходить реєстраційний номер на почту?
-
Они еще не подались, судя из сообщения. Вряд ли им прийдет запрос на вклейку раньше, чем новый паспорт. В Украине срочный паспорт сделают за 3-4 недели. Но вариант с продлением тоже рабочий, еще и бесплатный.
-
Мені прийшов реєстраційний номео через 3 гидини. Але все одно, спробуйте з іншого пристроб зареєструватися. У моєй подруги лише з іншого телефона змогла пройтм реєстрацію, я хщ з чим це пов'язано, але чомксь з хуавей не змогли зареєструватися, а з самсунгу та айфону за 5 хвилин все зробили .
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста для персональной сдачи паспорта на вклейку визы в Варшаве кроме паспорта, concern form (можно ли ее заполнить прямо в визовом центре?) и письма приглашения на вклейку что еще нужно? И где можно поблизости распечатать документы?
-
У меня такая же ситуация, у ребенка заканчивается срок действия паспорта в апреле. Сейчас подаем документы, биометрику ещё не сдавали. Объясните пожалуйста, что значит вариант с продлением?
-
Мы задавали в Берлине а сами находимься в швицария
-
Сейчас продляют сроки действия заканчивающихся загранпаспортов на 5 лет. Идёте туда, где у вас в городе оформляются паспорта и продляете. Для детей вроде сейчас нужно фото. Узнаете на месте.
-
Привіт, подивилась декілька відео про заповнення, консенсус форми, у пункті адреса, потрібно вказувати адресу приписки, чи адресу на яку прийдуть паспорти (доставки)?
-
Помогите заполнить заявку на визу))) пожалуйста
-
добавьте меня в контакты
-
Доброго дня. Підскажіть медогляд дітям 13 та 4 також потрібно проходити в 90 днів?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, якщо відправляти паспорт поштою з Польщі в Відень, то чи можливо потім особисто БЕЗ ПАСПОРТА, з Польщі поїхати в Відень на поїзді чи автобусі, бо все ж таки інша країна, і наскільки я розумію треба мати закордонний паспорт Підскажіть будь ласка 🙏
-
Друзі, всім привіт, мене турбує питання повторного подання заявки на біометрику, дівчині відмовили у візовому центрі у Дюсельдорфі в прийняттті біометрики, так як не має закордонного паспорту, підкажіть будь ласка як податися ще раз і де краще брати термін на біометрику, якщо використовувати інші документи наприклад внж Німеччини або інший документ.
-
Доьрий день, де знаходиться кризис форма для відправки листа з проханням пришвидшити запрошення на вклейку візи дитині ?
-
Добрий день ! чи знає хтось - якщо запізнитись на годину на здачу біометрії у Варшаві, то дадуть здати біометрію чи ні ?
119998/286005