UA to Canada CUAET
-
Добрий день. 8 вересня відправила паспорт на вклейку візи (теж у Варшаву). Кур'єрська служба паспорт до візового центру доставила 9 вересня, це показав номер відстеження. Читала інформацію, що візовий центр збирає певну кількість паспортів (паспорти можуть лежати у візовому центрі тиждень-два) і відправляє потім до посольства на вклейку віз. І лише коли паспорт надходить до посольства, тоді на електронну пошту апліканту приходить про це повідомлення + номер відстеження паспорта (таких повідомлень, здається, має прийти три - про отримання паспорта, про вклейку візи і про відправлення паспорта назад), за номером відстеження можна буде відстежувати де знаходиться паспорт. 17 вересня (тобто через 10 днів після відправки мною паспорта) на пошту мені прийшов лист від IRCC з повідомленням про те, що мені затверджено (approved) мою заявку на роботу (application to work) на три роки до 17 вересня 2025 року, при в'їзді до Канади офіцер видасть про це відповідний документ. Щодо отримання посольством мого паспорта в повідомленні не йшлося, і я не знаю де паспорт. Скоріш за все, вже доставлений до посольства раз IRCC дозвіл на роботу затвердив. Але чому нема повідомлення з номером відстеження хз 🤔
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, хто подавав дитину на допомогу (1500) які потрібно документи вказувати і який банківський рахунок? Буду вдячний за відповідб
-
потрібно постійно моніторити…вони з’являються рандомно в довільній формі