UA to Canada CUAET
-
Спасибо за ответ! Просто пишет постоянно прикрепить , думала может прикрепить надо, чтобы быстрее ответ пришел ) уже поняла,что не нужно
-
Сдали биометрию. Сказали так как из докум подавали укр паспорта внутренние. Когда пришлют на сдачу документов . Их можно сдавать в любом визовом центре мира (с канадского сайта)?
-
А если создавать заявку для супруги и супруга, нужно группу создавать? Do you want to apply for more than 1 person at the same time?
-
Подскажите, пожалуйста, в Дублине в VPS Global нужно принести на вклейку паспорт и распечатаное письмо с мейла или консент форму тоже надо запонять?
-
В банк не обов’язково. Можете опалити через на приклад мобільний додаток банку по вказаних реквізитах і видрукувати підтвердження переказу. Це підтвердження додаєте до всіх документів, коли висилаєте паспорт на вклейку
-
Мені сказали що можна прям на пошті оплатити?Це так?
-
Кто то знает, если женщина вышла замуж, нужно ли указывать первую фамилию здесь? * Have you used another name in the past? (required)
-
Так, потрібно
-
Можна, але на приклад в Польщі (не знаю як в інших країнах) буде додаткова оплата за їхні послуги
-
Я як раз в Польщі)Які саме послуги?
-
Даю апдейт. Пришел в посольство Канады в тель Авиве узнать что происходит почему так долго отвечают. Забрали sjtd. Ушли с ним. Принесли копию на котором написали что cancelled. Объяснили тем что что то не допроверили как допроверят дадут окончательное решение по визе. Пока имею копию sjtd на котором написано что отменено
-
Послуги стосовно переказу. Тобто ви робите переказ на суму 125 злотих за кур’єра візовому центру + оплачуєте додатково самій Poczta Polska певну суму (не знаю яку саме) за те що вони для вас зробили цей переказ.
-
Доброго дня. Порекомендуйте надійного кур'єра з України, щоб відправити паспорт на вклейку??
-
Добрый день, work permit можно получить уже не в аэропорту?
-
Я вчора написала лист на info.canvie@vfshelpline.com у Відні з прохання повідоми мені трек номер, сьогодні вже прислали. В листі потрібно вказати повне ім'я, дату народження, електронну адресу і номер заявки.
-
Доброго дня. Підскажіть хтось без агенств відправляв паспорт на вклейку візи? І як все зробити? Допоможіть будь ласка 🙏🙏🙏
-
а нужно ли указывать всякие штрафы ? даже за превышение скорости
-
Добрий день, в Відні ще можна скинути паспорти в ящик? Можна покласти 2 в конверт?
-
Добрий день, подавали заявку на родину (чоловік і жінка) з одного мейла, лист з інформацією про те, що можна відправляти паспорти на вклейку візи в паспорт прийшов лише одній людині. Треба чекати на другий лист, чи він стосується обох і можна відправляти одразу два паспорти лише з одним листом?
-
Зайдите в кабинет и посмотрите кому пришёл запрос на вклейку, вам или мужу. Каждому должен приходить запрос. И без разницы на один емейл вы регистрировались или на два. Каждому свой запрос!
120588/286326