UA to Canada CUAET
-
Дякую, бачив це, але в аплікації не помітив таких розділів. Можливо, просто проблема в тому, що подавався не на Open Study permit, а під конкретний університет
-
нет такого понятия как open study permit. форма для заполнения одинаковая
-
Підкажіть будь ласка як відслідкувати відправку паспорта поштою? З Чехії була відправка
-
я о gckey, там в формах нет open work permit.
-
Ні,ми вказали що паспорт забиратиме представник
-
А якшо лист буде запізнюватись і прийде пізніше тих 30днів що даються на подання паспорту? Потрібно написати в кризисну ?
-
Всім привіт. Підкажіть вихід із ситуації будь ласка. Сім'я подала заявку, один син має фото в паспорті мами, інший має паспорт дійсний до наступного року. Всім візи вклеїли крім дитини з паспортом.
-
Доброго времени суток🎉🖖🏻 Нужна помощь, интересуют вопросы о трудоустройстве, куда обратиться или с кем связаться, за ранее до переезда и уточнить все нюансы по поводу своей специальности. Хотелось бы выйти на Канадских HR-ов, может быть мне повезёт и тут окажутся такие добрые люди.
-
И ещё вопрос если дети вклеены То в Канаде им нужно будет паспорт делать?
-
Всем привет!подскажите пожалуйста как быть,просроченный паспорт но документ из канадского консульства на единоразовый въезд по нему имеется.сможем ли мы получить по нему Ворк пермит по приезду,а если нет то как долго будут делать паспорт.потому что есть информация,что около полу года.
-
В Польщу вони не відправляють, оплатити не можна. Краще самим з’їздити. Ціна поїздки туди-назад як відправка одного паспорту. І спокійніше. Ще як варіант вони мені писали, що можна самому замовити кур’єра DHL, щоб він прийшов і забрав у них паспорти. Але як це робиться і які деталі я не знаю.