UA to Canada CUAET
-
Добрый день, 1.есть пример формы или заявление на согласие одного из родителей на получение ребёнком визы? 2.Нужно ли это заявление заверять у нотариуса? Если да, то можно у любого или нужен с определённой лицензией? 3. Заявление должно быть на английском? Или можно на украинском языке? 4.нужно ли добавлять скан отца родителя, который даёт разрешение?
-
Доброго дня, підкажіть як через кризис форму внести зміни в заявку дитини, там де розкажіть про себе, потрібно себе писати? Бо написала від імені дитини, то просять документ про представництво
-
Це черга на вклейку зараз
-
Друзі вітання! Терміново потрібна допомога. Стою у відділенні DHL в Хорватії. Повинна відправити паспорти на вклейку візи в Австрію. Знаю що треба вкласти чек на відправку після вклейти назад. Співробітник DHL каже що зараз це зробити не можливо. Каже коли документи будуть готові в посольстві я на сайті DHL повинна замовити онлайн курєрську доставку і тоді курєр забере і відправить назад. Це так працює??? Бо я переживаю чи ми з ним добре порозумілись... якщо так, то в консент форм я вже вказала звороню адресу в Хорватії... треба було щось про курєра вказати???? Дуже дякую!
-
Ви не маєте домовлятись з DHL про зворотню доставку. Ви оплачуєте її на реквізити VFS. І вкладаєте чек до конверта. А візовий центр сам вирішить, якою службою вам відправляти назад паспорт.
-
Оу! Щиро дякую! Десь я той момент пропустила! Підкажіть як я можу оплатити VFS доставку?
-
Добрый день , какие условия для переезда с собакой средних розмеров (питбультерьер) стерилизованна и с чипом?
-
Я позавчора була на вклейку у Варшаві. Там все дуже швидко відбувається. Всіх збирають і відводять на 32 поверх. А там все дуже налагоджено і швидко. У мене був запис на 9:40, але нас всіх зібрали ( я прийшла на 8:00) і ми всі швиденько все зробили. Я вийшла з центру о 9 ранку
-
Десь тут було посилання на групу щодо в’їзду тварин. Пошукайте. Але одразу скажу, що перевіряйте через Гугл чи ваша порода не заборонена в Канаді. Були випадки, що тварину не пустять.
-
Нет такой справки тут
-
Кирилл, безмежно вдячна! Бачу рахунок банку, тобто я можу оплатити з будь якого відділення банку Хорватії і просто вкласти чек? Йой, це треба 42євро на кожного члена сімї, вірно?