UA to Canada CUAET
-
Це черга на вклейку зараз
-
Друзі вітання! Терміново потрібна допомога. Стою у відділенні DHL в Хорватії. Повинна відправити паспорти на вклейку візи в Австрію. Знаю що треба вкласти чек на відправку після вклейти назад. Співробітник DHL каже що зараз це зробити не можливо. Каже коли документи будуть готові в посольстві я на сайті DHL повинна замовити онлайн курєрську доставку і тоді курєр забере і відправить назад. Це так працює??? Бо я переживаю чи ми з ним добре порозумілись... якщо так, то в консент форм я вже вказала звороню адресу в Хорватії... треба було щось про курєра вказати???? Дуже дякую!
-
Ви не маєте домовлятись з DHL про зворотню доставку. Ви оплачуєте її на реквізити VFS. І вкладаєте чек до конверта. А візовий центр сам вирішить, якою службою вам відправляти назад паспорт.
-
Оу! Щиро дякую! Десь я той момент пропустила! Підкажіть як я можу оплатити VFS доставку?
-
Добрый день , какие условия для переезда с собакой средних розмеров (питбультерьер) стерилизованна и с чипом?
-
Я позавчора була на вклейку у Варшаві. Там все дуже швидко відбувається. Всіх збирають і відводять на 32 поверх. А там все дуже налагоджено і швидко. У мене був запис на 9:40, але нас всіх зібрали ( я прийшла на 8:00) і ми всі швиденько все зробили. Я вийшла з центру о 9 ранку
-
Десь тут було посилання на групу щодо в’їзду тварин. Пошукайте. Але одразу скажу, що перевіряйте через Гугл чи ваша порода не заборонена в Канаді. Були випадки, що тварину не пустять.
-
Нет такой справки тут
-
Кирилл, безмежно вдячна! Бачу рахунок банку, тобто я можу оплатити з будь якого відділення банку Хорватії і просто вкласти чек? Йой, це треба 42євро на кожного члена сімї, вірно?
-
Дуже дякую ще раз, Кирилл) Успіху вам)
-
Добрый день всем. Может сможете помочь. Подавали завку на CUAT вместе с женой, как семья (но у каждого своя завка соответсвенно). Находились в Грузии. Биометрию уже сдали, но ответ по визе еще не пришел. Теперь одному из нас нужно вернуться на Украину на несколько месяцев. Как поступать,если прийдет ответ? Нужно на ircc заполнять одному из нас кризис-форму, указав новый адрес? И обязательно паспорта нужно отправлять в посольство одновременно или можно из разных стран?