UA to Canada CUAET
-
Подскажите, имеет ли значение в какой стране вклеивать визу? Если при оформлении указывал допустим Польшу, а сейчас находишься в другой стране?
-
Підкажіть хто знає, чи потрібно робити довіреність на людину, до якої кур‘єр має доставити готові паспорти після вклейки.
-
Привіт Хто отримував візу у вересні? На три роки видали також?
-
Доброго дня. Підсккажіть будь ласка хто летів через монреаль с пересадкою в 3 години, за цей час можна отримати work permit?
-
Доброго дня. Може хто мав таку ситуацію. Відправили поштою Польщі конверт на вклейку у Варшаву, пройшло 2 місяці чекання і звонять з візового щоб передали паспорт на вклейку , бо в них його нема . Трекномер присвоєний . Що робити в такій ситуації?
-
Ребят!
Привет ! Нужна помощь, я заполняла форму на визу со старым паспортом у которого закончился срок , сейчас вот добавила новый . Влияет ли это как-то на процесс рассмотрения? Поделитесь опытом)) И еще я слышала есть Форма для быстрого рассмотрения , скиньте силуру пожалуйста ❤️ -
Привіт. Можливо хтось заповняв кризис форм стосовно того, що у дитини новий паспорт? І ще можливо, хтось має зразок, який пояснювальний лист додати в пакет з документами на вклейку? Буду дуже вдячна🙏
-
Такой рекомендации не дам, но ищите билеты за месяц-два-три до отлёта, намного дешевле выйдет
-
Здравствуйте всем!такой вопрос очень долго жду запрос оригинала паспорта на вклейку жене пришло быстро у неё уже есть виза,куда можно обратиться?