UA to Canada CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, що означає The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Vienna,austria Потрібно їхати забирати паспорт чи ще чекати? Хвилююсь, що його відправлять знову з VAC до посольства після 30 днів.
-
Смотря где, в Люксе по моему нет vfs Ну вот мы в вене, говорят просто кидать в ящик Я без понятия что писать сверху, когда пересылаешь то ещё квитанцию надо на обратную
-
да, без предварительного одобрения в виде letter of introduction можно получить пермит до 31 марта в аэропорту по прилёту.
-
Поїхали, але ще не доїхали, ясно, дякую
-
Добрый день. Планирую лететь из Варшавы в Стамбул, брать ли обратный билет, слышал без обратного могут не посадить на рейс ? У кого был опыт ?
-
Мы раз в месяц летаем в Турцию, и на пароме разок. Ни разу не сталкивались с тем, что нужен обратный билет
-
Всем привет , кто в вену отсылал паспорт на вклейку отпишитесь в личку пожалуйста !!!
-
Друзі, маю квитки з Парижу до Калгарі Westjet. Квитки Ecoflex - там одна сумка 23 кг. Я ніде не можу знайти що ще модна брати - які вимоги до ручної поклажі і може вона бути одна чи 2. Наприклад наплічник і маленький чемодан. Де можна почитати - бо на сайті знайшла тільки розмір ручної поклажі, а можна окремо наплічник чи сумку - не бачу інформації і вимоги до ваги цих речей