Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Якщо у Вас доставка - чекати кур'єра. Якщо особисто - через 10 днів намагайтесь отримати.
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, а хтось сам подавав паспорт на вклейку у Варшаві? Скільки це днів зайняло?
Бо вище знайшла, що у Відні подались, 5-6 днів і забрали
12 сентября отправили в центр и не было никакой Инфы?
Так. Тиша і повне ніхуя Оце тільки сьогодні оновився статус анкети
Це ще неясно чи хлопцеві вклеїли, ми надсилали одним конвертом
В Краков нужна запись на вклейку ? И можно ли занести самому и забрать так же ?
Тільки біометрія
після того як паспорт прибув, приблизно 20 днів
Коли сам подаєш ( не листом) - чекати 20 днів, так?
Я отправил 16 тоже тишина, я даже не пойму где вы статус видите когда меняется. Письма приходят?
Мені от тільки тільки прийшов лист «we updated your application status»
Добрый день Кто-то вылетал недавно с детьми вкл в паспорт?
Доброго дня що це може бути Відправив паспорт тиждень назад Прийшло таке повідомленні вчора і сьогодні
Це трекінг номер щоб ви могли бачити що з вашим паспортом відбувається
Це трек номер для відслідкувати паспорта
Добрый день, подскажите пожалуйста, кто знает можно ли продлить срок действия детского украинского загранпаспорта в посольстве Грузии или Польши?
03.10 взяли в роботу
Доброго дня, хтось відправляв пакет документів на вклейку з України в Польщу кур'єрськими службами, якщо так, яка компанія, і який ваш відгук, дякую
Надсилав до Бухареста через Coral Travel Чернівці. Все прошло гарно, через 18 днів паспорт повернувся з візою.
підкажіть, як реєструвати анкету , якщо реєструється мама та син 16 років, вони повинні бути на різних анкетах, чи можна в одній. Дякую
Анкети окремі, заявка загальна (сімейна). Пісьмовий дозвіл від батька.