UA to Canada CUAET
-
Підкажіть, плз, яку адресу вказувати на першій сторінці консент форм, якщо я буду відвозити паспорт за подругу самостійно, і забирати також,? В цьому випадку потрібна її українська адреса? Чи моя?
-
Можливо вам вже неактуально. 28 серпня вилітала з Франкфурта, взагалі нічого не питали.
-
Здравствуйте, сейчас в аэропорту, сказали в sjtd заполнить верхние строчки, которые пустые. Те,кто летели по sjtd, вы их самостоятельно заполняли?
-
Из какой страны летите?
-
Польша
-
Дякую
-
Where to get information about last time of receiving work permit by CUAET program.
-
Доброго ранку, що після цього? Паспорт в Римі. Трек номер не приходив
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, если записываешься на вклейку визы в визовый центр, и потом туда приезжаешь, то её вклеивают прямо при тебе?
-
У Стамбулі 6.09 особисто відвезли паспорт в 13.09 вже забрали з візою
-
нет, никогда - VAC только принимает документы, на месте ничего не вклеивают
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, результати біометрії приходитимуть онлайн, вірно?
Не треба буде особисто їх забирати з VAC?
-
Приходите до VFS global у Стамбулі без черги проходите показуєте документ який вам прийшов в особистому кабінеті, здаєте паспорт та говорите що забирати хочете самі у них. За доставку нічого не беруть та видають квитанцію з трек номером. Пишите свій мейл і інформація про ваш паспорт буде приходити туди
-
после сдачи, биометрия появится в профиле автоматически. будет виден ее номер и срок действия. вам ничего делать дополнительно не нужно после сдачи отпечатков.
-
Дякую за відповідь
-
Кишенев
-
результатов биометрии не существует - вы сдаете отпечатки пальцев и на этом вопрос закрывается, забирать нечего. но без сдачи отпечатков рассмотрение заявки не начнется
-
Подскажите ещё вопрос, пожалуйста. В Варшаве отправлять письмо с паспортом на адрес clodna 51? Обычный конверт с паспортом внутри, квитанцией, и бумажкой с обратным адресом?
-
Тож там написано перевірити повідомлення, зайдіть в саму заявку і перевірте що написано в повідомлені про яке вони говорять. Яб на ці написи сильно не орієнтувалась, в мене вже все на руках але в усіх цих полях нічого не змінилося з моменту здачі відбитків
-
Повідомлення прийшло лише про ворк перміт, в мене змінилося це вчора, бо позавчора було домтавлено документи у візовий в Римі. Я чекала трек номер для відстеження, його немає
123508/288154