UA to Canada CUAET
-
Отправляла курьером в Варшаву 12.09 и только вчера (05.10) пришло письмо что паспорт в обработке и треккномер
-
не вижу никакой связи между «миграционными процессами» этих двух стран и украинцами, гражданами совершенно другой страны.
-
Взаимность миграционных процессов к сожалению касается только граждан этих стран, а не всех, кто в них находится. Иначе бы все мы, кто живет в Канаде, спокойно передвигались в пределах British Commonwealth без всяких виз, независимо от гражданства
-
В вересні Travel Start 1500 грн на Варшаву, Бухарест - 2300 грн.
-
Питання до тих хто вже отримав візу (і сдавав біометрію в Львові)
Візу видають на 3 роки з моменту вклейки? Чи як у правилах писали напротязі дії закордон паспорту?
-
WU, Transfer Go, Revolut обирайте що вам підходить.
-
Якшо я вже в Великій британії( а попасти сюди не так легко) то, опосередковані докази що я Українка і в мене все впорядку із документами і законом очевидні речі. Якшо все заповнено вірно в заявці на візу (без додавання купи непотрібних документів на укр. мові без перекладу і тд) заявка приходить швидко, це вже факт (6 анкет) з яким важко сперечатися.... можливо у ваших знайомих маються якісь недоліки в анкеті то, тоді так .. можливо чекати і більше трьох місяців. Я ні в якому разі не сперечаюся ні про що, я згодна з кожною думкою, про те... Ну справді швидше приходять відповіді по Британії....
-
Я подавав заявку в квітні, А біометрію сдав у Львові в вересні
-
Підкажіть, будь ласка, не можу додати другу людину у список заявників на біометрію. вибираю 2 особи, одну додає, а іншу не хоче, що нет так не розумію