UA to Canada CUAET
-
А записувались перед здачею паспорту, чи просто жива черга?
-
Добрий день! можливо хтось знає чи працює візовий центр в Кракові ? чи можна здати там біометрію ?
-
Да, недавно записывались.
-
Підкажіть будь ласка ще , якщо я заповню на маму і дитину в одній заявці а на чоловіка в іншій, то це не буде проблема ? Чи бажано все в одній груповій заявці заповнити?
-
мені здається про днр це вброс аби в всіх побомбило, бо якщо ні, то це піздєц)))))
-
Он месяц назад только заработал, сдавали 12/09
-
Доброго дня. Маемо проблемку - при зааповнені анкети, в самому кінці при завантаженні фото паспорту пише "помилка при завантааженні"...Що вже тільки не робили, і все правільно заповнено...Може хто стикався з такою халепою, підкажіть - куди копати?Заздаалегідь дякую.
-
Было такое, с телефона загрузилось, с ноутбука не получалось никак.
-
Размеры проверьте,и всё должно быть в одном файле (все страницы)
-
Всім привіт, шукала по чату, не знайшла відповіді: Якщо летиш Вест джетом, то checked bag - це ручна поклажа? Чи багажна сумка? Буду вдячна за відповідь!
-
Здравствуйте, да
-
Это и сейчас Украина. Если не для вас, то для Канады точно. Ваша бумажка имеет вес только для тех, кто вам её выдал. Для участия в программе вы должны быть гражданином Украины, гражданство подтверждается паспортом Украины.
-
Дякую, спробуемо.
-
Кишинев, тоже максимально свободно
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, завтра здача біометрики у Львові, на пошту прийшло нагадування і внизу листа є кнопка "Confirm Appointment", але після натискання видає помилку, хто з таким стикався?
-
Программа для "Граждан" Украины, а не национальность сохранивших и сидевших в РФ и ДНРах и ЛНРах, хаявших Украину, получающих паспорта РФ и сейчас пытающихся получить халяву и ищя варианты как обмануть Канадское правительство. Ребят, ну давайте по честному, от Украины у вас только завалявшийся паспорт. Живите и радуйтесь, росия могучая держава, зачем в Канаду.. У Вас там все только начинается, впереди светлое будущее! А всем нашим- Слава Украине! 💪💪💪💛💙
-
Спробуйте почистити кеш і кукіс в браузері чи зайти з іншого браузера А як вам вдалось записатись? вже 2 тиждень моніторю, немає вільних місць(
-
немае зараз термінів для України.Тому можна не підтверджуваати
-
Дякую!!!
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , якщо я маю два закордонних паспорта , як правильно і по якому паспорту подавати заявку , і чи порібно в заявці прикріплювати два паспорта ? Чи просто обрати один для заявки і все ? Завчасно дякую за відповідь !
124095/286584