Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Доброго дня. Програма еміграції CUAET ще працює?
😭😭😭
А кто получил статус беженства , какие преимущества перед cuaet?
сумніваюсь що хтось вже отримав, це доволі довгий процесс
Загалом чи безпосередньо в Канаді?
Статус беженца никто не получит
Она скинула то, что было изначально написано
Дак я это и подтверждаю, инфы что не будут выдавать после марта нет
И visitor visa и worker это программа CUAET, они идентичны. Просто программа действует пока до 31.03.23. Предварительное одобрение WP есть по программе CUAET значит будут выдавать , a visitor или worker разницы нет
Всім привіт Підскажіть, будь Ласка,11 жовтня буде відкрито бронювання безкоштовних білетів, у когось ж ссилка можливо?
Ссилка приходить на пошту за кілька хвилин до відкриття реєстрації
Я лично знаю людей кто получил статус через процедуру беженство за это время. Тем ни менее согласен что это скорее исключение чем правило.
Я почту не вводила свою, просто інформацію почула, можливо пост є чи щось де детально про це почитати можна?
Здравствуйте) Можно ли получить фоил лесс визу, если пришел запрос на отправку паспорта?
miles4migrants.org/ukraine2canada/?utm_campaign=Ukraine&utm_medium=email&_hsmi=228157831&_hsenc=p2ANqtz--OtGW6Ua6cEbbNDRSBvXZNuU7xqNmx92oSL0RXbud1iwkCS6eiWJbIv7ZPUWXFiRjscnirO4xhhAlCS09jthYhBQgCnw&utm_content=228157831&utm_source=hs_email
Дякую !
Вітаю! Підскажіть, чи візові представники можуть внести корективу в візовій анкеті? Наприклад, треба виправити ім’я
Так, у закріпленні все є.
Не вижу)
Добрый день. Подскажите, в каком формате доказывается общение и переписка? Кто-то сталкивался уже?