UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/153411
-
Страшенно токсично. Фу такою бути.
-
Я через них подалась, досі чекаю паспорт. Воно кажуть, що здали в посольство 27 вересня, але від VFS нічого не приходило
-
подскажите а укр.паспорт переводить не нужно ? просто прикрепить скан паспорта и все, или его тоже нужно переводить ?
-
ужас, согласна. 7 месяцев токсичного админа тяжело выдержать, понимаю. отдохните от чата тогда.
-
Хто в курсі по Львову, в мене сьогодні запис на 10:40. Все вже працює і електроенергія є?
-
Дякую👌👍
-
Все пацює, світло є.. але Повітряна тривога 🤷🏼♀️
-
Як ви змогли записатись?
-
Паспорт с концами ушёл в визовый центр в канаде на вклейку визы я так понял.с 28 сентября нет ниодного ответа ни привета
-
А в какой визовый центр отправляли?
-
В трейд тауэр варшавский
-
Ви вже там в черзі?
-
Якщо ви відправляли поштою то очікуйте, ще прийде вам Вони там довго оброблять заявки
-
Судя по статистике, там дольше всех обрабатывают (
-
Вам треба інформацію чи мою фізичну присутність у вфс?
-
Понятное дело не пешком но почтальон доставил ещё 2 недели назад рекомендованным письмом
-
Доброго ранку. Підскажіть де слідкувати за місцезнаходженням мого паспорту по тренінг номеру?
-
Інфо, в общем після закінчення тривоги все буде працювати далі? І по своєму часу можна буде заходити?
-
Там є ще особиста подача, тому я у вас і уточнила, чи відправляли ви поштою, бо по статистиці навіть після отримання візовим від кур‘єра, документи беруть в обробку значно пізніше. Коли особисто йдете, чомусь швидше обробляють.
125905/287021