UA to Canada CUAET
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста вы самостоятельно заполняли данные на подачу визы или через визовые агентства ? Или там не сложно можно самой всё заполнить?
-
Не складно, можна/краще самому.
-
Подскажите кто как оплачивал обратную доставку по Испании не имея испанского счёта. Спасибо
-
А есть на украинском языке или только английский?
-
Всіх вітаю! Ситуація: подали документи сім’єю. 4 людини, двоє дорослих і двоє дітей. Сьогодні отримали passport request для дружини. На мене не прийшло ще навіть validity biometrics letter. У запиті вказано, що паспорт має надійти до IRCC протягом 30 днів від дати запиту. Може тут у когось були схожі ситуації. Куди їм писати щодо заявок дітей і моєї. Якщо я розумію що по мені має бути аналогічний алгоритм, як з дружиною, то щодо дітей я не розумію що має прийти - одразу запит на паспорти? Буду вдячний за інформацію!
-
Спасибо за ответ🙏🏼🌸
-
Жены паспорт отправляйте. По вашим заявкам -ждите. На детей придёт паспорт реквест
-
Спасибо!
-
Везде пишут, что только когда приглашение на детей будет...
-
писать в кризис форму
-
Якщо таке прийшло, це означає, що вже можна йти забирати, чи все одно дочекатися повідомлення на пошту?
-
нет
-
Дикую
-
Доброго дня всім )Моя дівчина живе в Англії 5 місяців по програмі дім для України ,І я хочу її подати на cuet програму !Що я маю вказувати по поточну адресу ?І який має бути в неї статус в країні?
-
Всім привіт, якщо паспорт зі строком менший ніж 1 рік, або 2, то ворк перміт видадуть до кінця строку паспорт чи у будь-якому разі на 3 роки дадуть?
-
да www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html?utm_source=CUAET-fact-sheet-vanity&utm_medium=print&utm_campaign=Ukraine
-
в рамках подачи на cuaet вне канады ни на что
-
отправлять паспорт на вклейку, есл вы получили запрос на паспорт
-
Доброго вечора,хто знає де можна знайти житло для оренди в Торонто бажано в Mississauga або Etobicoke,можливо хтось має якісь варіанти?
-
исправлять через кризис форму
127104/286500