UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як можна дізнатися, що VFS отримали мій паспорт на вклейку? (надіслано поштою). Доставлено поштою ще 11 жовтня, але ніяких підтверджень від VFS не приходило, це нормально?Чи вже варто хвилюватись? Дякую
-
это нормально, я получила трек номер в день когда прислали информацию что паспорт готов, просто ждите
-
Всім привіт) Заповнила завку на себе, чоловіка і сина. Але мені не прийшов лист Client Application Summary, є тільки один Submission Confirmation, а в чоловіка і сина все Ок, вже є і Biometrics Collection Letter. Можливо хтось знає в чому може бути проблема??? Дякую)))
-
придет позже, всем по разному всегда приходит
-
Есть места на запись для подачи паспорта на вклейку в Варшаве на ноябрь)) смотрите на сайте
-
Добрий день, завтра сдача біометріі у Львові. Хто знає працюють вони чи ні у зв’язку з останніми обставинами
-
Можна номер телефону будь ласка
-
Підскажіть, хто висилав паспорти на адресу візового центру у Відень. Яку адресу ви вказували? Відправляли на дані, що тут visa.vfsglobal.com/aut/en/can/attend-centre/Vienna і лист повернули з поміткою «не знайшло адресата» (
-
Мені запит на паспорт для вклейки візи прийшов 10.08, чоловікові 11.10, а дитині ще не прийшов
-
Доброго дня всім! А хтось намагався прискорити видачу foilless visa чи хоча б дізнатися статус по телефону? Чи це можливо? Подали заяву на електронну візу ще 22 вересня. Вже отримали навіть відповідь, що передали у відповідний відділ. Завтра вже літак, а візи ще й немає 😰 Чи можна летіти, якщо лише у одного з подружжя є віза?